Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Δύο λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση!

Ιάσονας Φωτήλας: Δύο λαμπρά παραδείγματα...

Γραπτή δήλωση του βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας αναφέρει τα εξής: "Δύο ειδήσεις υπέπεσαν στην αντίληψη μου τις τελευταίες ημέρες και μου προκάλεσαν αντικρουόμενα συναισθήματα.

Η πρώτη αφορά στον πρόωρο θάνατο του Υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσίας, βοήθησε - και σε πολλές περιπτώσεις διέσωσε - χιλιάδες δυστυχισμένους ανθρώπους που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τα ελληνικά νησιά. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η δεύτερη αφορά στο γνωστό πια σε όλους Πατέρα Αντώνιο, ο οποίος κέρδισε το Βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου πολίτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο και αξίζει συγχαρητηρίων αλλά και της ευγνωμοσύνης μας.

Δυο διαφορετικοί άνθρωποι, δυο διαφορετικοί ρόλοι, με κοινό «παρονομαστή» το εξαιρετικά υψηλό αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο που χρήζει βοήθειας! Ένας «παρονομαστής» που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της ελληνικής ψυχής και τον οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε αλλά και να αναδείξουμε. Και δυο λαμπρά παραδείγματα για όλους μας, παλαιούς και νέους, που η προσφοράς τους έχει επηρεάσει σημαντικά και θετικά τις ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας! Μας λείπουν τέτοια παραδείγματα στις μέρες μας!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις