Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ελληνοουκρανικός Σύλλογος Φιλίας προσφέρει 200 εισιτήρια στο Δήμο Πατρέων για το 1ο Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού

Ο Ελληνοουκρανικός Σύλλογος Φιλίας προσφ...

Για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ελληνοουκρανικός Σύλλογος Φιλίας "Φάρος" αναφέρει τα εξής: "Ο Ελληνοουκρανικός Σύλλογος Φιλίας «Φάρος» επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Πατρέων, αλλά και ανταποκρινόμενος στην ανάγκη ψυχαγωγίας των ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν, προχώρησε στη δωρεά 200 εισιτηρίων στο Δήμο για το 1ο Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού.

Ο Σύλλογος εν όψει της εκδήλωσης απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής. Η Πάτρα μπορεί να αποδείξει ότι «Όλοι μαζί μπορούμε… περισσότερα», καλωσορίζοντας τους Έλληνες της διασποράς, οι οποίοι κρατούν «ζωντανή» την παράδοση του τόπου μας.

Θυμίζουμε, ότι στο 1ο Αντάμωμα Απόδημου Ελληνισμού, το οποίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η Πρέσβης της Ουκρανίας, Ναταλία Κονζένκο, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού, Μιχαήλ Κόκκινος, ο Δήμαρχος της ουκρανικής πόλης, Ζμερεμκά, Σβίτλακ Γιουρί, θα συμμετέχουν 13 χορευτικά συγκροτήματα από την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Ελλάδα.

Η Εκδήλωση  έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ευαγών Ιδρυμάτων της Πάτρας.

Παράλληλα, θα βραβευθούν άνθρωποι από τη Δυτική Ελλάδα, οι οποίοι διαχρονικά έχουν σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18.30- 18.45 Προσέλευση-Καλωσόρισμα

18.45 Βραβεύσεις

19.15 Παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων

19.15-21.15 Παρουσίαση χορών και δρώμενων από τα 13 χορευτικά

21.30 Συναυλία από την ορχήστρα «Τα χρώματα της Ήλιδας»

22.30 Λήξη.

Να σημειωθεί, πως στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Πάτρα, τόσο η Πρέσβης της Ουκρανίας, όσο και ο Δήμαρχος Ζμερεμκά, Σβίτλακ Γιουρί θα έχουν σειρά επαφών με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και φορέων με σκοπό την ανταλλαγή προτάσεων συνεργασίας στον επιχειρηματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις