Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξένες γλώσσες και εργαστήρια STEM - Ρομποτικής... τα εφόδια του μέλλοντος!

Ξένες γλώσσες και εργαστήρια STEM - Ρομπ...

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη και το Εκπαιδευτικό Κέντρο STEM&ARTS ξεκίνησαν πρόσφατα τη συνεργασία τους

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη και το Εκπαιδευτικό Κέντρο STEM&ARTS ξεκίνησαν πρόσφατα τη συνεργασία τους δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους μαθητές να συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM και Ρομποτικής.

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ επιτυχημένες παρουσιάσεις των εργαστηρίων STEM και Ρομποτικής, στα διδακτήρια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη στα Ζαρουχλεΐκα και στην Αγυιά.

Πάρα πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πειραματικές δραστηριότητες και να γνωρίσουν από κοντά τι είναι το STEΜ. Σκοπός του εργαστηρίου STEM είναι η επαφή των μαθητών με τις Φυσικές Επιστήμες, η οποία ενθουσιάζει τα παιδιά καθώς δίνεται έμφαση στο πειραματικό μέρος των επιστημών!

Παράλληλα η Εκπαιδευτική Ρομποτική κέντρισε το ενδιαφέρον των παιδιών, τα οποία χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους κατασκεύασαν τα δικά τους ρομποτικά οχήματα!

Τα εργαστήρια STEM και Ρομποτικής απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Τα πρώτα μαθήματα ξεκίνησαν στα διδακτήρια των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, στα Ζαρουχλέικα (Ευβοίας 157) και στην  Αγυιά (Θεοδότου 6 & Αμερικής). Οι εγγραφές συνεχίζονται και δημιουργούνται καινούρια τμήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

STEM&ARTS

Γούναρη 35 & Κανακάρη (α΄όροφος)

Τηλ.: 2610-224565

www.stem-arts.gr

FB: /stemartsgr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά