Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ρώρος και Αναστασόπουλος για υποψήφιοι δήμαρχοι Πατρέων του ΣΥΡΙΖΑ – Κρίσιμο Σαββατοκύριακο

Ρώρος και Αναστασόπουλος για υποψήφιοι δ...

Ποιός θα είναι από τους δύο;

Η κρίσιμη ώρα για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ έφτασε. Αυτό το Σαββατοκύριακο τα στελέχη του κόμματος και της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, θα κληθούν να αποφασίσουν για το πρόσωπο που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στο Δήμο της Πάτρας, ως υποψήφιο δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι εισηγήσεις κομματικών στελέχων και οργάνων επικεντρώνονται στο πρόσωπο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου πατρών Γιώργου Ρώρου.

Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα το thebest.gr, τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών (και προέδρου του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών) Βασίλη Αναστασόπουλου.

Μάλιστα, το όνομα του κ. Αναστασόπουλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, έχει ήδη συζητηθεί σε κάποιες κομματικές οργανώσεις, ενώ για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του έχει ενημερωθεί και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Το πρόσωπο που θα επιλεγεί, θα στηρίξουν οι παρατάξεις ΡΑΠ και «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Μένει να φανεί, την Κυριακή, τι θα πράξει και η παράταξη του πρώην Δημάρχου Γιάννη Δημαρά, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα με τις άλλες δυο παρατάξεις με την προοπτική της συνεργασίας.

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ολομέλεια της παράταξης «Πάτρα, ανθρώπινη πόλη» (σ.σ. Δημαρά), όπου τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού θα κληθούν να αποφασίσουν επί του θέματος.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργος Ρώρος, ήταν υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015, ενώ έχει έντονη συνδικαλιστική δράση στον Εμπορικό και στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος είναι καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου έχει διατελέσει και πρόεδρος για 4 έτη.

Το διάστημα 2006-2010 ήταν αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει υπάρξει Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Πατρών, και έχει συμβάλει στην αναδιοργάνωση του γραφείου Μεταφοράς Τεχνογνωσίας. Από τις αρχές του 2016 είναι Πρόεδρος στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις