Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΘΕΑΜΑ ΤΣΙΡΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ X- SALTIBAGOS ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ROYAL

"Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ" ΘΕΑΜΑ ΤΣΙΡ...

Με πλήρες Κυριακάτικο πρόγραμμα η νέα σεζόν στην ακτή Δυμαίων

M’ ένα πλήρες Κυριακάτικο πρόγραμμα, αφιερωμένο στα παιδιά και την οικογένεια ξεκινάει τη νέα χειμερινή σεζόν το Royal – παλιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδι στον παιδότοπο της Αλέας, σπιτικό φαγητό με άρωμα… Ελλάδας στο Steak Bar αλλά και οικογενειακά μενού κι εκπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα κάνουν το μοναδικό πολυχώρο της πόλης, το σημείο συνάντησης της Κυριακής.

Από τις 11 το πρωί, ο αγαπημένος παιδότοπος της Αλέας θα είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι στην παιδική χαρά, το γκαζόν και τα φουσκωτά και τους μεγάλους για καφέ, σνακ και ψητολιχουδιές στο νέο στεγασμένο χώρο ενώ στις 12 το μεσημέρι, η κεντρική θεατρική σκηνή του Royal “ζωντανεύει”, φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, θέατρο μαριονέτας, ζογκλερικά και διαδραστικά παιχνίδια, που περιμένουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Όσο για το Steak Bar στον α’ όροφο του ιστορικού κτηρίου της Ακτής Δυμαίων, θα περιμένει το μεσημέρι το κοινό για ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, με combo οικογενειακά μενού σε προνομιακές τιμές και δωρεάν δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Ειδικά για τα μεσημέρια της Κυριακής, η ομάδα του πρώτου steak house στην πόλη, πέρα από τα γνωστά κρεατικά, έχει ετοιμάσει κι ένα ειδικό μενού με άρωμα... Ελλάδας. Κάθε φορά και μια διαφορετική περιοχή της χώρας, μας «κάνει το τραπέζι» και μας προτείνει τις συνταγές της και τα προϊόντα της, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου και πάρτε έκπτωση 10% στην κυριακάτικη κατανάλωσή σας στο Steak bar και την ΑΛΕΑ και -1 ευρώ για τη χρήση φουσκωτών και τραμπολίνο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Κυριακή 21.10.2018        “Ο τρομερός εχθρός” καταλαμβάνει τη θεατρική σκηνή του Royal. Μια παράσταση αφήγησης με μάσκες και τεχνικές τσίρκου, βασισμένη στο παραμύθι του Χόρχε Μπουκάι. Την παράσταση παρουσιάζουν οι X-Saltibagos.

Κυριακή 11.11.2018        “Ο Καραγκιόζης μποξέρ”. Παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Μακρή.

Κυριακή 18.11.2018        “Πινόκιο”, από το θέατρο μαριονέτας Γκότση. Με 2 παραστάσεις πρωί και απόγευμα. Στο ρόλο του Πινόκιο ακούγεται ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Κυριακή 25.11.2018        “Μια φορά κι έναν καιρό, ένα κομμάτι έλειπε”. Παράσταση κουκλοθέατρου με αφήγηση και ζωντανή μουσική από τους X-Saltibagos.

Κυριακή 2.12.2018           “Ο Καραγκιόζης γιατρός” Παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Μακρή.

Κυριακή 9.12.2018           “Μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην κουζίνα” Ηθοποιοί, μάσκες και κούκλες “μπλέκουν” σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Από την καλλιτεχνική ομάδα “Καρυδότσουφλο”.

Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, Παλαιό Πτωχοκομείο, Πάτρα. Πληροφορίες: 2610 310120, www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture