Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η Πολυφωνική θα συμμετάσχει στον περίπατο που θα κάνει το "Άλμα Ζωής"

Πάτρα: Η Πολυφωνική θα συμμετάσχει στον ...

Επίσης η Μικτή Χορωδία θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Χορωδιών της Κηφισιάς

Συνεχίζοντας τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, ο Οργανισμός της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, πρόκειται να μετάσχει σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις της πόλης, την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ενώ όπως ήδη είναι γνωστό το Σάββατο η Μικτή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Σολωμού θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Χορωδιών της Κηφισιάς, στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η Φιλαρμονική Ορχήστρα [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] θα ερμηνεύσει ευχάριστα έργα μουσικής, στα σκαλοπάτια των Δικαστηρίων [Γούναρη], περίπου στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης- περιπάτου, που θα οργανώσει το «Άλμα Ζωής», στη μεγάλη κινητοποίηση- ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας για τον καρκίνο του μαστού.

Επίσης στη ίδια εκδήλωση και κατά την έναρξη της [11.30 π.μ.], στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, την Κυριακή 21/10, το σύνολο κρουστών του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [υπεύθυνος καθηγητής: Κώστας Κονδύλης], θα δώσει το στίγμα της εμψύχωσης των μετεχόντων και πριν από την εκκίνηση του περιπάτου.

Το ίδιο σύνολο των κρουστών, θα βοηθήσει με τα ρυθμικά σχήματα του, του αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας, που θα οργανώσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας.

*Τα κρουστά θα βρίσκονται στο κάτω μέρος της Πλατείας Τριών Συμμάχων, απ’ όπου θα διέλθουν οι δρομείς, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11.30 π.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture