Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με φόρα καταφθάνει 15 Νοεμβρίου η στρατιωτική κωμωδία «Αιγαίο SOS»

Με φόρα καταφθάνει 15 Νοεμβρίου η στρατι...

Θα την δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Με φόρα έρχεται για να κόψει πολλά εισιτήρια, η πρώτη δυνατή Ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της νέας περιόδου. Ο λόγος για το φιλμ «Αιγαίο SOS» σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου με ένα εγχώριο all star καστ. Το σχετικό διαφημιστικό teaser ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της στρατιωτικής αυτής κωμωδίας στις 15 Νοεμβρίου 2018.

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Στην διαφημιστική αφίσα που ήδη φιγουράρει στα Odeon Veso Mare, αναγράφεται η εξής ατάκα: Το Αιγαίο ανήκει στους ψάρακες του.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin.

Ήδη σύμφωνα με εκτιμήσεις, το φιλμ προβλέπεται να είναι το πρώτο Ελληνικό της νέας χειμερινής περιόδου που θα κάνει εξαψήφιο νούμερο εισιτηρίων.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture