Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΙΤΕ LIVE τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες - "Ο Ν.Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο"

ΔΕΙΤΕ LIVE τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρ...

Σε εξέλιξη οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού

Ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνει την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν από την Τετάρτη (17.10.2018) για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωασιατικής Συνόδου Κορυφής (ASEM).

Σε εξέλιξη είναι η συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού.

 

Σε ερώτηση για πολιτικές εξελίξεις: Δημοσιεύματα για εκλογές εντός 2μήνου, υπάρχουν εδώ και 2,5 χρόνια. Ο κυβερνήσεις ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή όταν αμφισβητείται η εμπιστοσύνη της Βουλής σε αυτή, Η δική μας χαίρει εμπιστοσύνης.

 

σε ερώτηση για επιστολή Κοτζιά: Χτες ενημερώθηκα για μια επιστολή που υπάρχει στο γραφείο μου με ένδειξη "αυστηρά προσωπικό". Για μένα το θέμα αυτό έχει λήξει και δεν πρόκειται να δώσω καμία συνέχεια.

Ο Ν.Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Αυτό ανεβάζει ψηλά τον πήχη για όλους μας. Αυτά τα 3,5 χρόνια ο Ν.Κοτζιάς ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο στα θέματα εξ. πολιτικής. Θα έχω τη δυνατότητα αυτό το βιβλίο να το συμβουλεύομαι τακτικά.

 

σε ερώτηση για ΠΓΔΜ: Σήμερα είναι μια κρίσιμη μέρα για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η προοπτική έναρξης της διαδικασίας για τη συνταγματική αναθεώρηση είναι μονόδρομος για τους γειτονές μας. Θέλω να ευχηθώ στον Ζ.Ζάεφ καλή επιτυχία.

για θέσεις Καμμένου: Στις συμμαχικές κυβερνήσεις υπάρχουν διαφορετκές απόψεις. Άλλο όμως η διαφορετκή άποψη κι άλλο η εθνική γραμμή που διατυπώνεται διεθνώς από τους υπουργούς,

Στο εξής όποιος εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό θα βρίσκεται εκεί με την εθνική γραμμή.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις