Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απίθανο το νέο σποτ με τον σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ

Απίθανο το νέο σποτ με τον σούπερ σταρ Τ...

Για γνωστή εταιρεία καφέ εσπρέσο

O 57χρονος Χολυγουντιανός σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ μας εξέπληξε και πάλι με το νέο, απολαυστικό διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας καφέ εσπρέσο όπου υποδύεται έναν ιππότη με την ανάλογη πανοπλία που αφήνει στα κρύα του λουτρού την βασίλισσα και τους λοιπούς υπηκόους, κατεβαίνει από την μεγάλη οθόνη ανάμεσα στο κοινό και στη σύγχρονη μεγαλούπολη σπεύδει να δοκιμάσει τον εκλεκτού αρώματος εσπρέσο καφέ του.

Τη βασίλισσα στο καλογυρισμένο σποτ που είδαμε και στην ελληνική τηλεόραση υποδύεται η Νάταλι Ντόρμερ (η Μάρτζερι Ταϊρέλ του δημοφιλέστατου τηλεοπτικού «Game of Thrones»).

Η νέα διαφήμιση της Nespresso λοιπόν, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ είναι αστεία και πολύ εμπνευσμένη και είναι αλήθεια πως για σποτ έχει και μεγάλη διάρκεια.

Στο σποτ ο Κλούνει ξαναγυρίζει στο βασίλειο κρατώντας το χαρακτηριστικό κυπελάκι με τον καφέ και η Νάταλι Ντόρμερ, τον ρωτά αν έφερε και για την ίδια, για να δούμε στη συνέχεια όλο το γκρουπ τρισευτυχισμένο να πηγαίνει εκδρομή με ανοικτό πούλμαν στη σύγχρονη μεγαλούπολη για καφέ! Τίτλος της νέας αυτής διαφήμισης είναι «The Quest», ενώ όπως ακούσαμε, ο Κλούνει είναι χαρούμενος όχι μόνο γιατί αγαπά τον συγκεκριμένο καφέ και τα χρήματα που λαμβάνει αλλά και γιατί η εταιρεία έχει και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, κάτι που τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight