Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την 1η Νοεμβρίου στη χώρα μας το «Bohemian Rhapsody» για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι

Την 1η Νοεμβρίου στη χώρα μας το «Bohemi...

Τον υποδύεται έχοντας πετύχει θαυμαστή ομοιότητα ο Rami Malek

Κατάφερε να αλλάξει τη μουσική για πάντα. Κατάφερε να γίνει θρύλος. Ήταν ο Φρέντι Μέρκιουρι των Queen που αποτελεί και το επίκεντρο της ήδη πολυαναμενόμενης ταινίας «Bohemian Rhapsody» με πρωταγωνιστή τον Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του σπουδαίου αυτού προσώπου της ροκ μουσικής σκηνής που άφησε εποχή με τραγούδια όπως το «Show must go on».

Η ταινία, το διαφημιστικό teaser της οποίας ήδη παίζεται στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, θα κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου 2018 στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την ODEON.

Λίγα λόγια για την ταινία

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι Μέρκιουρι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα.

Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

To φιλμ «Bohemian Rhapsody» (ο τίτλος παραπέμπει στο ομώνυμο τραγούδι του Μέρκιουρι το 1975) θα βγει πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 24/10 ενώ στις ΗΠΑ η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 2/11.

Λέγεται ότι μπορεί η ερμηνεία του 37χρονου ηθοποιού Rami Malek, διάσημου από την τηλεοπτική σειρά Mr. Robot που βλέπουμε και στην ελληνική τηλεόραση, να τον στείλει έως τις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ. Ο ίδιος ο Μάλεκ ασχολήθηκε έντονα και πολύ λεπτομερώς με το ρόλο μελετώντας τον Μέρκιουρι ενώ είχε και ειδικό κόουτς για τις χορευτικές κινήσεις και όλο στυλ του σταρ τραγουδιστή και συνθέτη των Queen. Ο Μέρκιουρι απεβίωσε από επιπλοκές λόγω του ιού του Aids το 1991. Ήταν μόλις 45 ετών.

Με εξώφυλλο το "Bohemian Rapsody" κυκλοφόρησε και το εξτρά τεύχος με τις ταινίες του χειμώνα 2018-2019 του περιοδικού "Αθηνόραμα".

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture