Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μνηστή του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι αποχαιρετά τον αγαπημένο της

Η μνηστή του δολοφονημένου δημοσιογράφου...

Με ένα συγκινητικό βίντεο στο Twitter

H μνηστή του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, Χατισέ Τσενγκίζ, αποχαιρέτησε τον σύντροφό της με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Ο δημοσιογράφος, όπως παραδέχθηκε η Σαουδική Αραβία, σκοτώθηκε στο εσωτερικό του προξενείου του σουνιτικού βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο η σορός του δεν έχει βρεθεί ακόμη.

«Έκλεψαν τη φυσική σου παρουσία από τον κόσμο. Όμως το όμορφο γέλιο σου θα μείνει για πάντα στην ψυχή μου, αγαπημένε μου», έγραψε η Τσενγκίζ στο βίντεο, που δείχνει τον δημοσιογράφο να μιλά στον φακό όταν μια γάτα πηδάει στα γόνατά του και εκείνος ξεσπά σε γέλια.

Η Τσενγκίζ πρόσθεσε τα χάσταγκ «Τζαμάλ Κασόγκι» και «Δικαιοσύνη για τον Τζαμάλ».

 

Ο Κασόγκι, που είχε επικρίνει ορισμένες αποφάσεις του πρίγκιπα διαδόχου, ζούσε αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ. Η τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό ήταν όταν μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη τη 2α Οκτωβρίου, όπου ήθελε να του δοθεί ένα πιστοποιητικό.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των συνθηκών του θανάτου του δημοσιογράφου, εκείνο το βράδυ στην Πρεσβεία: «Οι συνομιλίες ανάμεσα στον Τζαμάλ Κασόγκι και εκείνους με τους οποίους συναντήθηκε στο προξενείο του βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη (...) είχαν ως αποτέλεσμα μια αψιμαχία, η οποία οδήγησε στον θάνατό του.

Ωστόσο η εκδοχή αυτή αμφισβητείται από τους ηγέτες πολλών χωρών και από την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις