Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Θυμίζουν παραμύθι οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θυμίζουν παραμύθι οι χριστουγεννι...

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της πόλης

Μία επιχείρηση με πορεία ήδη 22 χρόνων που επικεντρώνει το επιχειρηματικό της ενδιαφέρον σε είδη Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, η «Φάτνη» με σήμα κατατεθέν τις υπέροχες και καλαίσθητες χειροποίητες δημιουργίες, ιδανικές για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και όχι μόνο, άνοιξε και για την φετινή περίοδο των εορτών το «λαμπερό» της κατάστημα στο γνώριμο σημείο τα τελευταία χρόνια στη γωνία της Αγίου Ανδρέου 99 και Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.

Πραγματικά το άνοιγμα και φέτος καταστημάτων όπως η «Φάτνη» σηματοδοτούν την έλευση της ομορφότερης περιόδου του χρόνου, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που ημερολογιακά πλέον δεν απέχουν παρά μόνο 45 και κάτι μέρες.

Την ίδια ώρα ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr εκτός από τη «Φάτνη» με τα γιορτινά Χριστουγεννιάτικα δέντρα περίτεχνα στολισμένα και τα δεκάδες άλλα εορταστικά διακοσμητικά, εντόπισε σε μία άλλη γνώριμη γωνιά της πόλης που μάλιστα ήταν καιρό ξενοίκιαστη, ένα ακόμη ανάλογου ύφους κατάστημα με γιορτινά Χριστουγεννιάτικα είδη, με την επωνυμία «Χριστούγεννα με γκι». Ο λόγος για το ισόγειο νεοκλασικού οικήματος επί της Ρήγα Φεραίου και Δημ. Γούναρη όπου άλλοτε λειτουργούσε το κατάστημα με παιχνίδια «Γαιτανάκι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά