Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Γιατί κανείς δεν μας μαθαίνει πώς να ζούμε;» - ΔΕΙΤΕ τη συγκινητική, νέα ταινία μικρού μήκους του Karan

«Γιατί κανείς δεν μας μαθαίνει πώς να ζο...

Γυρίστηκε στην Πάτρα

Η δεύτερη μικρού μήκους ταινία του Karan Prasher θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστεί τον καθένα μας. «Γιατί κανείς δεν μας μαθαίνει πώς να ζούμε; Πώς ν΄ αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας , να είμαστε χαρούμενοι, ν΄αγαπάμε τους εαυτούς μας;», αναρωτιέται η ηρωίδα της νέας ταινίας του . Ο 20χρονος Karan από την Ινδία, που ζει και έχει μεγαλώσει από τα 8 χρόνια του στην Πάτρα, μοιράζεται προβληματισμούς, σκέψεις και αγωνίες , που αφορούν όλους μας κατά περιόδους. Ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μέσα από το σενάριο και τη σκηνοθεσία του βουτά στη νοοτροπία με την οποία μεγαλώσαμε γενιές και γενιές. Να έχουμε καλούς βαθμούς , να βγάζουμε χρήματα. «Από πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να κυνηγάω έναν αριθμό, ένα δεκαράκι, ένα εικοσαράκι», λέει η πρωταγωνίστρια.

Πόσο όμως γνωρίζουμε τον εαυτό μας; Τι συμβαίνει αν αποτύχουμε κάπου; Πόσο μας αποδεχόμαστε και πόσο μας τιμωρούμε; Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι; Γνωρίζουμε πώς να γίνουμε; Τι ρόλο παίζουν τα social media στη δική μας εικονική πραγματικότητα;

Της  Ελευθερίας Μακρυγένη

Η νέα ταινία μικρού μήκους του Karan, (σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου) φέρει τον τίτλο «ΣΟΣΙΑΛ, πόσο καλά ξέρεις τον εαυτό σου;». Είναι γυρισμένη κατά βάση σε ένα καφέ στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Πάτρα.

Τα γυρίσματα έγιναν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και σήμερα βγήκε στον διαδικτυακό «αέρα», μέσα από το Kp Edition Films.

Όπως αναφέρει ο Karan Prasher στο thebest.gr η αφορμή για το σενάριο ήρθε παρατηρώντας τη συμπεριφορά νέων ανθρώπων, μπροστά σε μια αλλαγή , σε μια δυσκολία της ζωής. O ίδιος, εξάλλου είναι άνθρωπος που ψάχνει και ψάχνεται και δεν μένει στην επιφανειακή πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Και σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο το πρόσωπο που του έμαθε να μιλά και να γράφει Ελληνικά , αλλά και να στοχάζεται για τη ζωή.

Στην ταινία παίζει η Κωνσταντίνα Σομαλακίδη, η οποία ασχολείται και με το ερασιτεχνικό θέατρο. «Ήταν ένα θέμα που ήθελα να το φτιάξω καιρό σε ταινία, αλλά δεν είχα αφορμή. Είδα την κοπέλα σε μια φωτογραφία να κλαίει στο θέατρο και λέω μέσα μου, αυτήν θέλω στην ταινία». Στο φιλμ εμφανίζονται επίσης ο Σόλωνας Καραγιάννης, η Ανδρομάχη Μακρή, η Κατερίνα Μαργαρίτη και η Μύριαμ Λύρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Κaran

Ο Κaran

Ο Κaran

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight