Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γνωστοί Έλληνες μόδιστροι αναρωτιούνται για την διεθνή καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστοί Έλληνες μόδιστροι αναρωτιούνται ...

Την "βάφτισαν" ως "Τσακ Νόρις της πασαρέλας"

Με τίτλο - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «ποια είναι ο Τσακ Νόρις της πασαρέλας», παίχθηκε στο κανάλι Alpha στις εκπομπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή & της Ελένης Μενεγάκη ένα αναλυτικό και αρκετά χιουμοριστικό βίντεο για την Πατρινή πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και μοντέλο με διεθνή καριέρα, που ως κριτής του Greece’s Next Top Model στο κανάλι Star έχει προξενήσει ποικίλα σχόλια μιας και εμφανίζεται να τα ξέρει και να τα έχει κάνει όλα και να είναι πολυπράγμων.

Στο βίντεο είδαμε να υπάρχει διχογνωμία και για την ηλικία της, αν είναι γεννημένη το 1991 όπως διατείνεται ή το 1988 όπως φαίνεται να είναι και η σωστή χρονιά. Οι διαστάσεις της είναι ύψος 1,77 και 84-61-91 ενώ όλα αυτά τα λεγόμενα της στις υποψήφιες του σώου μόδας ότι και η ίδια έχει δουλέψει ως γραμματέας, έχει κάνει ποδόσφαιρο μικρή παίζοντας στην ομάδα του δημοτικού της σχολείου και πολλά άλλα, της έχουν χαρίσει ήδη τον τίτλο του θηλυκού «Τσακ Νόρις» της ελληνικής μόδας.

Πάντως στο βίντεο τόσο οι σχεδιαστές Βασίλειος Κωστέτσος, Νίκος Αποστολόπουλος, Λάκης Γαβαλάς, όσο και το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή, κ.α. ερωτώμενοι για τη διεθνή καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναρωτήθηκαν διότι δεν ξέρουν κάτι περί αυτού. Επίσης στο βίντεο ελέχθη ότι στους λογαριασμούς της στα social media η ίδια δεν έχει αναρτήσει φωτογραφίες από διεθνή γκαλά μόδας. Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως έχει πει και δεν χωρά αμφισβήτηση έχει υπάρξει μοντέλο για μεγάλες επιδείξεις οίκων όπως οι Dolce & Gabbana και Ρομπέρτο Καβάλι.

Από την άλλη δεν λείπουν και σχόλια του τύπου ότι «η μόνη που ξέρω με τεράστια διεθνή καριέρα είναι η Έλενα Κουντουρά η οποία είχε εκτοξευθεί στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας από την μεγάλη συνεργασία της με την πασίγνωστη Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido».

Πάντως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όλα αυτά αντιδρά με χιούμορ και μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να αυτοδιακωμωδείται!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight