Κοινωνία

»

Τι έγραψε στο facebook ο σπουδαίος αστροφυσικός

09/11/2018 12:47

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο σπουδαίος πατρινός αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι του ενώ την επόμενη εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα υποβληθεί σε επέμβαση ενώ θα ξεκινήσει και χημειοθεραπεία.

Ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος πιο γήινος από ποτέ! Μιλά στο thebest.gr για τα χρόνια της νιότης του στην Πάτρα και μας χαρίζει σπάνιες φωτογραφίες

Όπως φαίνεται από τα ποστ του αντιμετωπίζει την κατάσταση με δύναμη, αισιοδοξία και...χιούμορ, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του!

"Θα αρχίσω μία τρίμηνης διάρκειας χημειοθεραπεία"

 

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν αίσιο τέλος στην περιπετειά του, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα:

«Θερμές από καρδιάς ευχαριστίες σε όλες και όλους που είχατε την καλοσύνη να μου ευχηθείτε για την υγεία μου. Προς το παρόν βρίσκομαι με διήμερη άδεια στο σπίτι αλλά θα επιστρέψω στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής για μια τρίτη προπαρασκευαστική επέμβαση και όπως φαίνεται κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσω μία τρίμηνης διάρκειας χημειοθεραπεία (σκληρή απ’ ότι μου είπαν, αλλά εγώ είμαι σκληρότερος) και μετά βλέπουμε.

Διονύσης Σιμόπουλός: 50 χρόνια γάμου για τον διακεκριμένο Πατρινό αστροφυσικό! ΦΩΤΟ

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας που μου έχουν συμπαρασταθεί άψογα τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Θα επιστρέψω σύντομα!

ΥΓ: Η μεγαλύτερη εγγονή μου διαπίστωσε ότι με τα 12 κιλά που έχασα μοιάζω νεότερος κατά 10 χρόνια!» έγραψε.

"Από την διήμερη άδειά μου, σήμερα το πρωί! Χρειάζομαι κούρεμα!!!

Όχι μόνο κουρεύτηκα, αλλά πήρα και αναστολή για την αυριανή επέμβαση: μέχρι την Δευτέρα ή και την Τετάρτη. Η άδεια στο σπίτι παρατείνεται!" έγραψε σε άλλο ποστ, κάτω από τη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας

Σχετικά άρθρα: