Υγεία+

»

Από τον Νικόλα και τον Αντώνιο Γαλάντες και τη Βασιλική Παλιοκώστα

09/11/2018 13:16

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη  μας στο Κο. Μπαϊκούση Νικόλαο Καρδιοχειρουργό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, ο οποίος μαζί με την ομάδα του χειρούργησε την μητέρα μας  Κα Βασιλική Παλιοκώστα (σε αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας). Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα καλά , να διατηρεί το ¨Χάρισμα¨ που έχει να συνδυάζει τον επαγγελματισμό του με την ανθρωπιά, την εξαιρετική δουλειά ,το χαμόγελο και το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του τόσο  τον ασθενή αλλά και στην οικογένειά του καθ’όλη  τη διάρκεια της περιόδου (πριν την επέμβαση, κατά τη διάρκεια και την ανάρρωσή της).

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλη την Ιατρική ομάδα καθώς και στο Νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιοχειρουργικής  Μονάδας , οι οποίοι  με το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους  τιμούν το Νοσοκομείο τους και γενικότερα το Εθνικό Σύστημα υγείας.

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΣ και ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΓΑΛΑΝΤΕΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ

Ν. Μπαϊκούσης στο thebest.gr: «Όλη μου η ζωή κινείται γύρω από μια καρδιά ή μέσα σε μια καρδιά ή μέσα σε πολλές καρδιές»

Το "ευχαριστώ" του 35χρονου Γιώργου, στον Πατρινό καρδιοχειρουργό Νίκο Μπαϊκούση