Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανάστατοι οι καταστηματάρχες της παραλιακής της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας – Πάνε στην Κτηματική από εβδομάδα

Ανάστατοι οι καταστηματάρχες της παραλια...

Μετά και το έγγραφο της Κτηματικής στον Δήμο Πατρέων

Συνάντηση με τη Διευθύντρια της Κτηματικής Υπηρεσίας στην Πάτρα θα επιδιώξει τη Δευτέρα ή την Τρίτη ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Αναψυχής Αχαΐας, όπως αναφέρει ο Πρόεδρός του Σπύρος Στεργίου στο thebest.gr. Οι καταστηματάρχες έχουν αναστατωθεί μετά το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας στον Δήμο Πατρέων ότι παραλιακοί δρόμοι όπως η Ποσειδώνος στο Ρίο είναι ουσιαστικά Αιγιαλός. Μάλιστα με βάση το νομικό πλαίσιο ο Δήμος κάθε φορά που επιδιορθώνει βλάβες στην παραλιακή του Ρίου των Βραχνεΐκων και αλλού για την ασφάλεια των πολιτών, παρανομεί!

Χθες το πρωί ο ΣΚΕΑΝΑ, καταστηματάρχες από το Ρίο, τα Βραχνέικα και αλλού συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πατρέων ο οποίος τους ενημέρωσε για το έγγραφο της Κτηματικής και για το πρόβλημα που υπάρχει καθώς παρά τις άδειες που έχουν δοθεί για σπίτια και καταστήματα , τα οδικά αυτά σημεία είναι χαρακτηρισμένα ως αιγιαλός.

Ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρει ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν και από τον Δήμο δεν αποκλείεται να ζητηθούν από την Κτηματική Πρωτόκολλα κατεδάφισης.

"Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα προκληθούν πολλά κοινωνικά προβλήματα, πέρα από τη λειτουργία των καταστημάτων μας, τα οποία είναι περίπου 200 από Βραχνέικα ως Ψαθόπυργο. Δεν θα μπορεί να περάσει ούτε ασθενοφόρο γιατί στις περιοχές αυτές υπάρχουν και σπίτια και επιχειρήσεις. Εμείς θα ζητήσουμε ενημέρωση από την Κτηματική για να δούμε πώς θα προστατευτούμε και να κινηθούμε αν χρειαστεί νομικά", επισημαίνει ο κ. Στεργίου.

 

Ανάστατοι και οι καταστηματάρχες μετά την απόφαση της κτηματικής να "κλείσει" τους παραλιακούς δρόμους της Πάτρας

Ο Κώστας Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις απαιτήσεις της Κτηματικής, να κλείσει παραλιακούς δρόμους - LIVE

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις