Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος μας ξαφνιάζει και πάλι ευχάριστα με το νέο του τραγούδι «Το σώμα σου μακριά»

Ο Ανδρέας Διονυσόπουλος μας ξαφνιάζει κα...

Ακούστε το

Συστήθηκε για πρώτη φορά στο μουσικό κοινό με το άλμπουμ «Θα δεις που θα σ’ αρέσει» τη δεκαετία του ‘90.  Στη μουσική του πορεία ακολούθησαν πολλές ακόμα προσωπικές δημιουργίες όπως: «Όλα περνάνε», «Εσύ αδιάφορα», «Γιατί σε θέλω», «Άπιαστα όνειρα» κ.α., ενώ ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε ο δίσκος του με τίτλο «Καρναβάλι ολέ», τα τραγούδια του οποίου ξεσηκώνουν ακόμα και σήμερα τον κόσμο την περίοδο του Καρναβαλιού.

Ύστερα από ένα μουσικό διάλειμμα αρκετών χρόνων, ο Ανδρέας Διονυσόπουλος επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα τον Ιανουάριο του 2015 με το τραγούδι «Παράθυρο στο φως». Μία παραγωγή σε μουσική δική του και στίχους του Διονύση Γιατρά, ενώ την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο  ALEXANDROS. Ένα αισιόδοξο τραγούδι που όπως δηλώνει και ο ίδιος του άνοιξε και πάλι το παράθυρο της δημιουργίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 παρουσίασε ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο «Μόνη σου δεν είσαι ποτέ» σε στίχους και μουσική δική του, ενορχήστρωση και μίξη του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου, φωνητικά των Βίλυ Σινούρη, Κατερίνα Κυρίτση, Ξανθή Κηπουρού, στο οποίο πλήκτρα έπαιξε ο Νίκος Δεληβοριάς και πλαισίωσε με κιθάρες ο Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος. Ένα τραγούδι που ξαφνιάζει και συγκινεί, θυμίζοντας ότι οι εμπειρίες, οι αγάπες και τα λάθη, μας συντροφεύουν σε στιγμές μοναξιάς και καθορίζουν τον τρόπο αντιμετώπισης της

Τον Μάρτιο του 2018  μας παρουσιάζει το «Να Θυμάσαι Να Ζεις» σε στίχους και μουσική δική του και ενορχήστρωση  και  μίξη από τον ALEXANDRO. Πρόκειται για ένα τραγούδι που μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε ότι η ζωή είναι μπροστά μας και ότι είναι σημαντικό να τη ζούμε, αξιοποιώντας τη δύναμη που μας δίνουν οι πληγές μας, που ανοίγουν δρόμο στο φως.

«Το σώμα σου μακριά» είναι το νέο του τραγούδι που μας ξαφνιάζει ευχάριστα, σε στίχους του Γιώργου Γκανέλη και μουσική Ανδρέα Διονυσόπουλου. Η ενορχήστρωση του αξιόλογου πατρινού μουσικού Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου συντελεί σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, μελωδικό, αποτέλεσμα τόσο oσο αφορά στον ήχο αλλά και τις εικόνες του video clip που μας ταξιδεύει. Η αισιοδοξία δε λείπει και από αυτή τη μουσική και δημιουργική πρόταση, με μία διάθεση όμως να τονιστεί η αξία των απλών και καθημερινών στιγμών στη ζωή και την πορεία μας σε αυτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight