Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οικογένεια Κοκοή: Επισκεφθήκαμε το κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη και μάθαμε τα «μυστικά» τους

Οικογένεια Κοκοή: Επισκεφθήκαμε το κατάσ...
Βγενόπουλος Φάνης

Μία οικογένεια με εμπειρία δεκαετιών στα ποιοτικά κρεατικά

Στη συνοικία Μακρυγιάννη της Πάτρας, στην οδό Αττάλειας 1, λειτουργεί από το 2013 το κατάστημα λιανικής πώλησης κρεάτων «Κοκοής». Το κατάστημα αυτό, το τρίτο της οικογένειας στην Πάτρα, έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας, ο Βασίλης Κοκοής και η σύζυγός του Παναγιώτα.

To όνομα Κοκοής αποτελεί συνώνυμο του ποιοτικού κοτόπουλου εδώ και δεκαετίες στην Πάτρα  και ο πλέον απαιτητικός πελάτης  γνωρίζει πως εδώ θα βρει αγνά και ποιοτικά προϊόντα κρέατος, με βάση -φυσικά -τα κοτόπουλα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας. Αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει, με την πρώτη ματιά, στο κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη, καθώς το πρώτο που αντικρύζει ο πελάτης είναι το μότο της εταιρείας: «Οι καιροί αλλάζουν, οι αξίες μένουν σταθερές».

Εξάλλου, η σχέση της οικογένειας Κοκοή με τα κοτόπουλα, έχει βαθιές ρίζες. Την αρχή έκαναν το 1966 τα αδέλφια Γιάννης και Αποστόλης Αναστασίου όταν ξεκίνησαν να πουλάνε τα κοτόπουλα του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας στην Αχαΐα. Ο Γιώργος Κοκοής και η σύζυγός του Δήμητρα είναι οι άνθρωποι που πήραν τη σκυτάλη της επιχείρησης και κατάφεραν σε λίγα χρόνια να την κάνουν μέσα από την συνεχόμενη έρευνα και την βελτιστοποίηση των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, ακόμη πιο δυνατή.

Σήμερα η επιχείρηση έχει τρία καταστήματα στην Πάτρα, ένα εκ των οποίων αυτό στην οδό Θουρίας και Ατταλείας 1, το οποίο επισκεφθήκαμε. Οικογενειακή παράδοση, ποιότητα, συνέπεια αλλά και η πρωτοτυπία είναι τα χαρακτηριστικά του καταστήματος στη συνοικία Μακρυγιάννη. Εξάλλου, η οικογένεια Κοκοή γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.

Οι συνεργασίες με τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας αλλά και με επιλεγμένες φάρμες προμηθεύουν το κρεοπωλείο με διαλεχτά νωπά κρέατα: ελληνικά αρνιά και κατσίκια, χοιρινά Αγρινίου, μοσχάρι από τη Γαλλία (το καλύτερο για όσους γνωρίζουν) και φυσικά τα αγνά κοτόπουλα, από τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, που θρέφονται κατά 88% με καλαμπόκι και έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της Ηπείρου. Ικανοποιούν με ασφάλεια δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους: Αφενός, προσφέρουν αξία στη διατροφική αλυσίδα του καταναλωτή και αφετέρου είναι ιδιαίτερα γευστικά!

Οι άνθρωποι του κρεοπωλείου «Κοκοής» στην οδό Ατταλείας 1, στη συνοικία Μακρυγιάννη, ο Βασίλης Κοκοής και η σύζυγός του Παναγιώτα, βρίσκονται δίπλα στον πελάτη προσφέροντας μοναδικά γευστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών, οι οποίοι δημιουργούν τις συνταγές με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά και καταφέρνουν να δώσουν μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών των πελατών.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε μπροστά στη βιτρίνα με τα κρεοσκευάσματα και να διαλέξετε. Η ποικιλία είναι πολύ εντυπωσιακή. Όλα φτιάχνονται εδώ, από ανθρώπους με γνώση, μεράκι και αγάπη. Λουκάνικα, κοντοσούβλι κοτόπουλο, ρολό κοτόπουλο, τηγανιά κοτόπουλο και χοιρινό, είναι μόνο μερικά από τα αγνά παρασκευάσματα κρέατος που μπορεί να βρει κανείς στο κατάστημα.

Γι αυτό και οι καταναλωτές ξέρουν πλέον από πού θα προμηθευτούν κρέας σε αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες είναι ίδιες με τις τιμές χονδρικής.

Μάλιστα, πολλοί από τους καταναλωτές, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην οικογένεια Κοκοή, παραγγέλνουν και τηλεφωνικά τα κρέατα που θα βάλουν στο τραπέζι για την οικογένειά τους (στο τηλέφωνο 2610 318088).

Όσοι πάλι προτιμήσουν να περάσουν από το κατάστημα, γνωρίζουν ότι εκεί θα βρουν ανθρώπους ευγενικούς και χαμογελαστούς, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, ακόμη και του πιο απαιτητικού. Δίπλα από το κρεοπωλείο, λειτουργεί και παντοπωλείο από την οικογένεια Κοκοή, ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες διατροφής των καταναλωτών.

Το μότο «Οι καιροί αλλάζουν, οι αξίες μένουν σταθερές» δεν έχει επιλεχθεί τυχαία από την οικογένεια Κοκοή και στο κατάστημα της συνοικίας Μακρυγιάννη το είδαμε ξεκάθαρα!

Info:
Θουρίας και Ατταλείας 1
Τηλέφωνο Παραγγελιών 2610 318088

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά