Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα το "Κριντ II"

Έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στις Ελληνικές...

Με Σταλόνε, Μάικλ Μπι Τζόρνταν και τον Dolph Lundgren

To διαφημιστικό πόστερ του πολυαναμενόμενου δεύτερου μέρους της επιτυχημένης ταινίας πυγμαχίας «Κριντ – Creed» ήδη φιγουράρει στα Odeon Veso Mare στην Πάτρα καθώς η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 σε διανομή της Tanweer ενώ στις ΗΠΑ θα βγει στις 21 Νοεμβρίου για να αξιοποιήσει και την μεγάλη αργία του Thanksgiving day.

Τρία λοιπόν χρόνια μετά, στο "Κριντ II", ο Ρόκι Μπαλμπόα (και πάλι ο Σιλβέστερ Σταλόνε που είχε προταθεί για το Όσκαρ β’ ανδρικού για το ρόλο το 2015 και ήταν συγκινητικός) προπονεί τον Adonis "Donnie" Creed που τον υποδύεται ξανά ο 31χρονος Μάικλ Μπι Τζόρνταν (εκ των πιο σέξι ανδρών για το 2018 σύμφωνα με το περιοδικό People που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες με sexiest man alive για το 2018 τον Ίντρις Έλμπα) για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά έναν αντίπαλο πολύ επικίνδυνο και με ιδιαίτερο συμβολισμό… τον γιο του Ιβάν Ντράγκο, Βίκτορ. Τον Ιβάν ερμηνεύει ο 61χρονος Σουηδός Dolph Lundgren που ήταν ο σκληρός αντίπαλος του Ρόκι- Σταλόνε στο «Ρόκι IV» το 1985 και τον Βίκτορ, ο Florian Munteanu.

Συνέντευξη του Dolph Lundgren φιλοξενήθηκε στο νέο τεύχος του Βρετανικού κινηματογραφικού περιοδικού Empire με τίτλο «ένας ηθοποιός που αναγεννήθηκε»!

Η σκηνοθεσία είναι του Steven Caple, Jr ενώ ο Σταλόνε είναι και εκ των παραγωγών.

Διάρκεια: 129 λεπτά.

*Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, στην τεράστια οθόνη της Sphera των VILLAGE Cinemas του The Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) στην Αθήνα, στις 20:30 διοργανώνεται avant premiere από το σάιτ freecinema.gr και την εταιρεία Tanweer.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture