Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επέστρεψε από την Αυστραλία η Βικτώρια Καρύδα – Τι ζητά από τα Μέσα Ενημέρωσης

Επέστρεψε από την Αυστραλία η Βικτώρια Κ...

Θα μείνει στην Ελλάδα για να μεγαλώσει τα παιδιά της

Επέστρεψε από την Αυστραλία, η Βικτώρια Καρύδα, μετά την κηδεία του άνδρα της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας.. Το πρώτο της ραντεβού ήταν με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό για να προσπαθήσει σταδιακά να βάλει τη ζωή της αλλά κυρίως των παιδιών της σε μια τάξη. Πρώτη επιθυμία της είναι να σταλεί επιστολή σε όλα τα μέσα που έχουν προβάλλει βίντεο με τη στιγμή δολοφονίας του συζύγου της, καθώς οι εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας έχουν προσκαλέσει αναστάτωση στην ίδια και την οικογένεια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το  Ethnos.gr το κείμενο που έχει συντάξει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μαζί με το νομικό της παραστάτη και αναμένεται να σταλεί άμεσα στα μέσα ενημέρωσης αναφέρει:

«Με άγνωστο, όχι νόμιμο και πάντως χωρίς τη δικη μου συναίνεση και συγκατάθεση έχει περιέλθει Εις χείρας τρίτων βίντεο από τος εσωτερικές καμερες της οικίας του δολοφονηθέντος συζύγου μου Ιωάννη Μακρη. Σαν γνωστοποιώ την πλήρη αντίθεση μου στην προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, εκθέτει σε κίνδυνο εμένα και τα παιδιά μου και προσβάλλει τη μνήμη του θανόντος. Επιφυλάσσομαι των ποινικών και αστικών αξιώσεων σε περίπτωση που υπάρχει μετάδοση του εν λόγω απαγορευμένου οπτικοακουστικού υλικού το οποίο επαναλαμβάνω ότι έχει έρθει στην κατοχή σας παρανόμως».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight