Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Βρέθηκε λύση για τους μουσικούς της Μπάντας του Δήμου

Πάτρα: Βρέθηκε λύση για τους μουσικούς τ...

Θέμα ημερών να βγει η προκήρυξη για να ξαναπιάσουν δουλειά

Η Μπάντα του Δήμου Πατρέων σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι πλήρως στελεχωμένη με όλους τους μουσικούς. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού, μέσω του οποίου οι μουσικοί που είχαν λήξει οι συμβάσεις τους να ξαναπαίξουν με το μουσικό σύνολο.

Για το λόγο αυτό, εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και του προέδρου του Πολιτικού Οργανισμού Τάκη Πετρόπουλου, με τους μουσικούς για να δημοσιευθεί και η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Στους όρους του νέου διαγωνισμού έχουν διορθωθεί οι ασάφειες του προηγούμενου κειμένου, ώστε να είναι δυνατή η κατακύρωση του διαγωνισμού στο Μουσικό Όμιλο που έχουν συστήσει οι πρώην μουσικοί της Μπάντας.

Η σύμβαση θα είναι διάρκειας έξι μηνών και θα αφορά 15 με 18 μουσικούς, οι οποίοι θα κάνουν  18 εμφανίσεις με την Μπάντα του Δήμου Πατρέων.

Όπως ανάφεραν από τη δημοτική Αρχή η λύση αυτή επελέγη, καθώς το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την απ’ ευθείας πρόσληψη των μουσικών στη Μπάντα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, μια διαδικασία που θα ξεκινήσει η δημοτική Αρχή, ώστε να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τους μουσικούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture