Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με Καλομοίρα φέτος η Ελλάδα στη Eurovision;

Με Καλομοίρα φέτος η Ελλάδα στη Eurovision;

Τι γράφει η επίσημη σελίδα των φανς της Eurovision

Την ανατροπή φαίνεται πως θέλει να κάνει φέτος τη ΕΡΤ στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ. Η Δημόσια Τηλεόραση φαίνεται να συζητά με την Καλομοίρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει παλιότερα την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ώστε να συμμετάσχει στη φετινή Eurovision.

Όπως γράφει το OGAE Greece, η Καλομοίρα Σαράντη είχε ήδη συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή

Σύμφωνα με τη επίσημη σελίδα των φανς της Eurovision η Καλομοίρα επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό. Άλλωστε, το όνομά της είχε πέσει και πέρσι στο τραπέζι των ιθυνόντων της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει στο περιοδικό «People»: «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight