Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δες τους 2 καλύτερους τρόπους για να δείχνεις νέα και λαμπερή!

Δες τους 2 καλύτερους τρόπους για να δεί...

Με νήματα PDO & PRP

Λίγο πριν υποδεχτείς τη νέα χρονιά νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να είσαι και να δείχνεις όμορφη και λαμπερή σε κάθε σου εμφάνιση! Σε αυτό έρχονται να σε βοηθήσουν δύο κορυφαίες θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης, που μπορεί σε μια ημέρα να σου χαρίσουν νεανικό και σφριγηλό δέρμα. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Δερματολογικής Κλινικής Cosmetic Derma Medicine, σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου με νήματα PDO

Πρόκειται για τη νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο μη επεμβατικού lifting που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα χωρίς νυστέρι! Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE και FDA) επιτυγχάνεται σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών σε μία μόνο συνεδρία, η οποία πραγματοποιείται ανώδυνα στην κλινική.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα ενώ το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή, σύντομη διαδικασία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Το γεγονός ότι η διαδικασία δεν απαιτεί τομές και δεν προκαλεί ουλές και σημάδια, καθιστά το λίφτινγκ με νήματα PDO την αγαπημένη lunchbreak θεραπεία.

Ανάπλαση και λάμψη με PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. H πρωτοποριακή μέθοδος PRP αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και με διάρκεια που ξεπερνά τον ένα χρόνο. Καθώς οι αναπλαστικοί παράγοντες προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή, δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Είναι επομένως μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης,  εφαρμόζεται παγκοσμίως, έχει αποδεδειγμένα οφέλη και απτά αποτελέσματα που διαρκούν.

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στη Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

 

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: www.instagram.com/cdm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά