Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου-Νύχτα τρόμου για την ηθοποιό

Σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχ...

Προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι

Νύχτα τρόμου ήταν αυτή που μας πέρασε για τη Μαρία Κορινθίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση όταν βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της. Ο άγνωστος άνδρας ήταν ημίγυμνος και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι, ενώ η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή, ενώ η Μαρία Κορινθίου σοκαρισμένη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε.

Η ηθοποιός βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό. Λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίαζε. Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο άγνωστος της έκανε… επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές διαθέσεις.

Πριν προλάβει μάλιστα να αντιδράσει, ο άγνωστος άντρας της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι. Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάτι που φαίνεται πως φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί. Η Μαρία Κορινθίου έσπευσε άμεσα στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight