Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

300.000 ευρώ ζητά ο Βαξεβάνης από τη Ζαχαράκη

300.000 ευρώ ζητά ο Βαξεβάνης από τη Ζαχαράκη

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της αν. εκπροσώπου της ΝΔ

Αγωγή κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη κατέθεσε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, ζητώντας το ποσό των 300.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ζαχαράκη είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πως: «Ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη».

Στην εκπομπή είχε παρέμβει τηλεφωνικά ο δημοσιογράφος, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη και κάλεσε την εκπρόσωπο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Κάτι που η Σοφία Ζαχαράκη δεν έπραξε.

Μετά την κατάθεση και της αγωγής – είχε προηγηθεί η μήνυση εκ μέρους του δημοσιογράφου, εξέδωσε ανακοίνωση η ΝΔ, η οποία εξαπολύει επίθεσηστον Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Βαξεβάνης, «δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφίας Ζαχαράκη κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της» αλλά «κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως».

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τόνισε πως αυτή η αγωγή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι προφανές, όπως σημειώνει, ότι η ΝΔ θα είναι αντίδικος του κ. Βαξεβάνη στη δίκη. «Επειδή, όμως, η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται, καλεί ευθέως τον κ. Τσίπρα να βρει το θάρρος να αναλάβει, επιτέλους, στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει. Ας ενημερώσει, τέλος, τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346», καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις