Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μέγκι Ντρίο "γδύθηκε" για τη φωτογράφηση του περιοδικού Downtown & εντυπωσίασε...

Η Μέγκι Ντρίο "γδύθηκε" για τη...

Φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού

Αυτό θα πει ότι άρπαξε την ευκαιρία για δημοσιότητα από τα μαλλιά και την εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για την Αλβανίδα μοντέλο Μέγκι Ντρίο, η οποία μπορεί να μην συνέχισε στις δέκα καλύτερες του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας  Greece's Next Top Model στο κανάλι Star, ωστόσο είναι ήδη περιζήτητη και αυτήν την εβδομάδα φιγουράρει και εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο του περιοδικού Downtown όπου μάλιστα έκανε μία αποκαλυπτική φωτογράφηση!

Η Μέγκι Ντρίο είναι κι ένα μορφωμένο κορίτσι, απόφοιτος της νομικής σχολής, που μπορεί τα Ελληνικά της να μην είναι πολύ καλά, ωστόσο με το θελκτικό της πρόσωπο και κορμί έχει κερδίσει πολλούς φαν. Η Μέγκι Ντρίο παραδέχτηκε πως αν δεν υπήρχαν οι haters της δεν θα είχε γίνει διάσημη.

To ανερχόμενο μοντέλο με την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας του Star που σημειώνει υψηλή τηλεθέαση, παραχώρησε λοιπόν την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό DownTown όπου και πόζαρε και σχεδόν γυμνή. Στο ερώτημα αν «φρίκαρε όταν διάβασες τα σχόλια στα social media, η Μέγκι Ντρίο απήντησε λέγοντας τα εξής:

Ναι! Ανοίγω το κινητό και φρικάρω. Δεν το περίμενα αυτό και τόσους haters. Εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Είδα και κάτι σχόλια για την καταγωγή μου, τα οποία με πλήγωσαν πάρα πολύ, για τον πατέρα μου που είναι από την Αλβανία. Εγώ περίμενα να το εκτιμήσουν ότι είχα παραδεχτεί την καταγωγή μου και δεν είχα κόμπλεξ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight