Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει στον γάμο της...

Ο γάμος θα ενώσει δύο από τις οικογένειες της Ινδίας με τη μεγαλύτερη επιρροή

Η Μπιγιονσέ θα τραγουδήσει στον γάμο της κόρης του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, του Μουκές Αμπάνι, όπου θα δώσουν το παρόν και αστέρες του Μπόλιγουντ, ενώ οι καλεσμένοι θα μεταβούν αεροπορικώς με 100 ναυλωμένες πτήσεις για να παραστούν στις γεμάτες χλιδή εκδηλώσεις. Η Ίσα Αμπάνι, 27 ετών, θα παντρευτεί με τον Ανάντ Πιράμαλ, ηλικίας 33 ετών, στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, το Μουμπάι (Βομβάη), την προσεχή Τρίτη, ωστόσο η γιορτή ενόψει του γάμου ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη Ουνταϊπούρ και θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες ημέρες, με χορό, τραγούδι και παραδοσιακά τελετουργικά.

Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα, με τη βοήθεια μιας εφαρμογής στα κινητά τους, να γνωρίζουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τον χρόνο και τον τόπο των διάφορων εκδηλώσεων, μεταξύ αυτών μιας ιδιωτικής συναυλίας της Μπιγιονσέ.

Περισσότερες από 100 ναυλωμένες πτήσεις αφίχθησαν στο αεροδρόμιο του Ουνταϊπούρ, είπε στο Ρόιτερς πηγή στις αρχές του αεροδρομίου, που δεν ήθελε να κατονομαστεί.

Αστέρες του Μπόλιγουντ, όπως η Πριγιάνκα Τσόπρα, που παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, θα παραστούν επίσης στον γάμο.

Ινδικά ΜΜΕ εικάζουν ότι στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του Χίλαρι Κλίντον.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αμοιβή που θα καταβληθεί στη διάσημη τραγουδίστρια για την εμφάνισή της στις εκδηλώσεις.

Ο γάμος αυτός θα ενώσει δύο από τις οικογένειες της Ινδίας με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Ο Αμπάνι, πρόεδρος της Reliance Industries, διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 47 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Η οικογένεια Πιράμαλ δραστηριοποιείται στον φαρμακευτικό και τον μεσιτικό τομέα και, σύμφωνα με δημοσίευμα στο ενημερωτικό περιοδικό India Today, προσέφερε στο ζευγάρι μια έπαυλη με θέα στη θάλασσα έκτασης 4.465 τετραγωνικών μέτρων στο Μουμπάι.

Πολλοί στην Ινδία, όπου εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις προετοιμασίες, μεταξύ αυτών τους αρραβώνες του ζευγαριού στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa D'Este στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, παρουσία περισσότερων από 600 προσκεκλημένων.

Εφημερίδες και ιστότοποι στη χώρα περιγράφουν λεπτομερώς τις εκδηλώσεις, τα κοσμήματα και τα ρούχα που φέρουν την υπογραφή των σπουδαιότερων σχεδιαστών μόδας της Ινδίας.

Στο προσκλητήριο του γάμου περιλαμβάνονται κοσμήματα και πολύτιμοι λίθοι, που προσφέρθηκαν σε ένα φλοράλ κουτί, με κόστος για το καθένα εξ αυτών στα 4.236 δολάρια, μετέδωσε το India Today.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight