Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα φωτογραφήθηκαν και έγιναν viral! ΦΩΤΟ

Οι σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα φωτογραφή...

Έφτιαξαν ημερολόγιο για το 2019

Είναι νέοι, ωραίοι και δραστήριοι. Είναι οι κτηνοτρόφοι από το χωριό Σκοπιά Φαρσάλων που και φέτος φωτογραφήθηκαν... επί το έργον για να φτιάξουν ένα ημερολόγιο. Σκοπός της προσπάθειας τους είναι να ευαισθητοποιήσουν το κοινό γύρω από τον πρωτογενή τομέα παραγωγής στην Ελλάδα.

Για δεύτερη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς Φαρσάλων ετοίμασε το ημερολόγιο στο οποίο βλέπουμε καθημερινές στιγμές από τη ζωή στα... χωράφια.

Η φωτογράφιση τους μάλιστα έγινε viral και απέσπασε πολλά σχόλια.

 

«Θεωρώ ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα αν ασχοληθείς εντατικά με τη γη ή με τα ζώα» έχει δηλώσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Τσούτσος.

«Ίσως η λύση βρίσκεται κοντά μας και εμείς να την ψάχνουμε σε μια ανιαρή δουλειά γραφείου ή περιμένοντας να βολευτούμε σε κάποια θέση του Δημοσίου, ξεχνώντας ότι στα δύσκολα χρόνια κατά το παρελθόν και σε δύσκολες περιόδους, όπως τώρα, την ελληνική οικονομία την κράτησε ο πρωτογενής τομέας, καθιστώντας τον μονόδρομο, ώστε να πραγματοποιηθεί η αύξηση της απασχόλησης και της παραγωγή»ανέφερε σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα "Ελευθερία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight