Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

XENOS JEWELLERY: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΜΑΣ … «ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ» ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ STYLISH ΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ 2019

XENOS JEWELLERY: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τime for lucky charms!

Εκπροσωπώντας την τέταρτη γενιά του κοσμηματοπωλείου Ξένος- Xenos Jewellery στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, η Κωνσταντίνα Καραίσκου μας παρουσιάζει τα τυχερά γούρια του καταστήματος για την καινούρια χρονιά, τα οποία και τα φοράμε και στολίζουμε το σπίτι μας, ενώ βέβαια αποτελούν ένα υπέροχο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις κοινωνικές περιστάσεις των γιορτινών ημερών. Πολλοί τα προτιμούν και ως αναμνηστικό της βασιλόπιτας.

 

Οπαδός της προσιτής πολυτέλειας για όλους, με κοσμήματα που μας ομορφαίνουν κάθε μέρα και δεν μένουν κλεισμένα στην μπιζουτιέρα, η Κωνσταντίνα Καραίσκου συνεργάζεται με επώνυμους έλληνες και ξένους designers που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους ταυτότητα. Λάτρης της μόδας, επιλέγει σχέδια στο στυλιστικό πνεύμα της εποχής, που ανανεώνουν μεμιάς κάθε μας εμφάνιση. Οι εμπνευσμένες επιλογές της τα τελευταία χρόνια, έχουν προσελκύσει ένα νέο κοινό, που διευρύνει τον κόσμο που εμπιστεύεται εδώ και δεκαετίες το οικογενειακό κοσμηματοπωλείο.

Εδώ θα ανακαλύψετε  μια συλλογή που δεν αφήνει καμία κοκέτα ασυγκίνητη. Τα φετινά γούρια είναι μοντέρνα μενταγιόν, με το 2019 σε σύγχρονες, μίνιμαλ γραμμές ώστε να μην περιορίζει ή να κουράζει. Φτιαγμένα από ασήμι 925 θα τα βρείτε επιχρυσωμένα ή με μαύρο πλατίνωμα και διακοσμημένα με λευκά και μαύρα ζαφείρια. Δεν λείπουν από τη συλλογή τα μενταγιόν σε σχήματα φλουριών κωνσταντινάτων που είναι εξαιρετικά δημοφιλή τους τελευταίους μήνες. Προτείνονται ακόμα κλειδιά και σφαίρες με τις πιο γοητευτικές, αστραφτερές λεπτομέρειες.

Στην επιτραπέζια σειρά γουριών εντοπίσαμε δεντράκια, καραβάκια, μάτια και ρόδια, αφού η σημερινή γενιά των ελλήνων σχεδιαστών επαναπροσδιορίοζει την ελληνική παράδοση με άλλα «μάτια». Όπως μας εξήγησε η κ. Καραίσκου, τα γούρια είναι εξαιρετικά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και ήδη ο κόσμος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας το σχέδιο της αρεσκείας του. Είναι μια επιλογή δώρου που ολοένα κερδίζει έδαφος. Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε για μια επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο Xenos εδώ και τώρα!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View