Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

FASHION ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΑΡΓΚΟ ΡΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΙΡΣΑ ΡΟΝΑΝ ΣΤΗ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ «MARY QUEEN OF SCOTS»

FASHION ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΜΑΡΓΚΟ ΡΟΜΠΙ ΚΑΙ ΣΙΡΣΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αυτά τα φορέματα πολύ θα τα θέλαμε…

Καιρό είχαμε να … ζηλέψουμε τόσο φορέματα! Eκθαμβωτικές στο Cineworld της Leicester Square στο Λονδίνο οι νέες, χαρισματικές σταρ Μαργκο Ρόμπι και Σίρσα Ρόναν, στην επίσημη ευρωπαική πρεμιέρα της ιστορικής ταινίας «Mary Queen of Scots». Και οι δυο, αποφεύγοντας το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, ήταν εξαιρετικά φωτεινές, σαν σύγχρονες οπτασίες ή νεράιδες, με βάση το λευκό, επιτυγχάνοντας μια κορυφαία στιγμή στο red carpet.

Η Σίρσα φόρεσε μια αιθέρια δημιουργία με ψηλό λαιμό «σφιγκοφωλιά» και vintage γραμμή της αριστοκρατικής αμερικανίδας σχεδιάστριας Carolina Herrera ενώ η Μάργκο διάλεξε ρομαντικό πουά φόρεμα Rodarte με κόκκινη μπουτονιέρα στο στήθος. Στην ταινία, η πρώτη υποδύεται τη βασίλισσα Μαρία Στιούαρτ και η δεύτερη, την εξαδέλφη της,  βασίλισσα Ελισάβετ Α’. Η σκηνοθεσία είναι της Τζόσι Ρουρκ και οι πρώτες  κριτικές είναι επαινετικές κυρίως για τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστριών και τα εντυπωσιακά κοστούμια.

Θυμίζουμε πως και οι δυο ηθοποιοί έχουν ήδη κερδίσει υποψηφιότητες για Οσκαρ και προβάλλονται ως τα καινούρια style icons του Χόλιγουντ.

H Σίρσα είναι η 24χρονη ιρλανδοαμερικανή που ανακαλύψαμε σε Grand Budapest, Brooklyn και Lady Bird. H Μάργκο είναι η 28χρονη αυστραλέζα που έκανε αίσθηση με την ομορφιά της στο «Λύκο της Γουολ Στρητ» και καθιερώθηκε μέσω «Θρύλου του Ταρζάν», «Suicide Squad» και «Εγώ η Τόνια», ενώ πρόσφατα στέφθηκε πρέσβειρα του οίκου Chanel.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View