Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνω από 7 δισ. δολάρια το 2018 τα έσοδα της Disney

Πάνω από 7 δισ. δολάρια το 2018 τα έσοδα...

Χάρη στα animation φιλμ, τους υπερήρωες της Μάρβελ και τον "Πόλεμο των Άστρων"

Με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, τους υπερήρωες της Μάρβελ και τη σειρά "Πόλεμος των Άστρων", τα κινηματογραφικό στούντιο της Γουόλτ Ντίσνεϊ γνώρισαν μια ακόμη σπουδαία χρονιά το 2018, με έσοδα για δεύτερο συνεχή χρόνο, περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια από τους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.

"Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία ενός κινηματογραφικού στούντιο που ξεπέρασε το όριο των 7 δισεκ. δολαρίων, μετά το ρεκόρ που είχε σημειώσει η Disney το 2016 με 7,6 δισεκ. έσοδα", ανακοίνωσε η εταιρία που εδρεύει στην Καλιφόρνια. "Τα έσοδα για τα στούντιο Disney από τις πωλήσεις εισιτηρίων διεθνώς υπολογίζονταν στα 4,069 δισεκ. δολάρια στις 9 Δεκεμβρίου, κάτι που συνιστά τη δεύτερη καλύτερη χρονιά μας και την τρίτη καλύτερη στην ιστορία του κινηματογραφικού τομέα".

Η νέα αυτή επιτυχία αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες του 2018 χάρη στην προβολή στις αίθουσες, στις 19 Δεκεμβρίου, της πολυαναμενόμενης ταινίας "Η επιστροφή της Μέρι Πόπινς", 54 χρόνια μετά αυτήν στην οποία πρωταγωνίστησε η Τζούλι Άντριους.

"Μέχρι σήμερα, 4 από τις 8 καλύτερες ταινίες που προβλήθηκαν φέτος βγήκαν από τα στούντιο Walt Disney", εκ των οποίων δυο είναι στην κορυφή των πιο πετυχημένων ταινιών, σύμφωνα με την εταιρία. Πρόκειται για την "Avengers: Infinity War" ("Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας", 2 δισεκ. δολάρια ΗΠΑ), παραγωγής της θυγατρικής Marvel, και ακολουθεί μια άλλη ταινία με υπερήρωες "Black Panther" ("Μαύρος Πάνθηρας", 1,35 δισεκ. δολάρια).

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight