Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

THEBEST COVER GIRL: Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤO RED CARPET ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ARMANI ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ!

THEBEST COVER GIRL: Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εξώφυλλο μια διεθνής ελληνίδα ηθοποιός

Ψηλή, μελαχρινή, με θητεία σε διάσημες πασαρέλες και μέλος της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας, (με τελευταία συμμετοχή στην πολυσυζητημένη ταινία του πολυβραβευμένου Πάολο Σορεντίνο για το Μπερλουσκόνι) η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι η μούσα- έκπληξη του Κώστα Τσιάνου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων». Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας την καλωσορίζει ως «Τρισεύγενη» του μεγάλου ποιητή της πόλης Κωστή Παλαμά και το thebest.gr την έκανε εξώφυλλο και κεντρικό πρόσωπο στο άκρως φιλόδοξο, γιορτινό τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στα περίπτερα.

Η νέα πρωταγωνίστρια της πόλης, κινείται μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μας περιμένει στο «Απόλλων» από την πρεμιέρα της παράστασης 21 του μηνός ως και τα τέλη Ιανουαρίου. Στο περιοδικό thebest αφηγείται με αφοπλιστική αμεσότητα την πορεία της, από τα σόου του Armani και τα ιταλικά σήριαλ ως τις εμπειρίες της στο red carpet των Καννών και της Βενετίας, όπου συνάντησε την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Σάλμα Χάγιεκ. Το ανδρικό φύλο και  η σεξουαλική παρενόχληση, η λατρεία της για την Κωνσταντινούπολη και οι επιλογές της στο ντύσιμο, είναι κάποια από θέματα που θίγει στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αντυ Μπακοπούλου. Η προσέγγιση της ανυπότακτης «Τρισεύγενης» και η συνεργασία της με τον αείμνηστο σκηνοθέτη Θεόδωρο Αγγελόπουλο είναι βέβαια από τα σημαντικότερα κομμάτια αυτής της συνομιλίας.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό μας με ρούχα του στενού της φίλου σχεδιαστή Yiorgos Eleftheriades. Εμείς σας την παρουσιάζουμε στο red carpet και στο εξώφυλλο του tebest σαν πρώτη γεύση και σας παροτρύνουμε με ενθουσιασμό να τη γνωρίσετε καλύτερα μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. (Και εννοείται να μην τη χάσετε στην παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View