Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΙΣ Π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανανέωση τώρα με μη επεμβατικές μεθόδους

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε λαμπερό δέρμα,  φρέσκο,  αναζωογονημένο και «ξεκούραστο»  πρόσωπο!

Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης δερματολόγου Χαριτίνης Πετροπούλου, διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Παν/μίου Αθηνών, σας παρουσιάζουμε τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές μεθόδους για να αποκτήσετε  άμεσα σφριγηλό δέρμα, λάμψη και νεανική όψη χωρίς να απαιτείται πλαστική χειρουργική. Όλοι λατρεύουν τις διαδικασίες αυτές επειδή βοηθούν στην επιβράδυνση της εμφάνισης της γήρανσης.

Θεραπείες αναζωογόνησης που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

ΒΟΤOΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ (Botox & Dysport): απαλύνετε τις ρυτίδες σας


Η βοτoυλινική τοξίνη αποτελεί επανάσταση στην αισθητική δερματολογία, γιατί είναι μια ανώδυνη θεραπεία η οποία επιτυγχάνει  να εξαφανίσει ή να βελτιώσει τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του μετώπου ή τις ρυτίδες στον έξω κανθό (πόδι της χήνας). Bοηθά να ανασηκωθούν τα φρύδια και ακόμη μπορεί να βελτιώσει μέχρι ένα βαθμό τη χαλάρωση στο λαιμό. Μεγάλο πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, είναι απόλυτα φυσικά και διαρκούν έως 6 μήνες.

 

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ: “γεμίστε” τις ρυτίδες, τονίστε  περίγραμμα & όγκο χειλιών


Για την αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων, των ημιατροφικών σημείων κ.λπ. εφαρμόζονται τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως. Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται, επίσης, για τη διόρθωση λεπτών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα, βαθιών ρινοχειλικών ρυτίδων, αύξηση όγκου ή και περιγράμματος των χειλιών, αύξηση όγκου ζυγωματικών και διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Η εφαρμογή είναι ανώδυνη ,τα αποτελέσματα εντυπωσιακά και με μεγάλη διάρκεια. Επίσης τώρα με τα νέα υλικά μπορούν να διορθωθούν μόνιμα οι μαύροι κύκλοι, τα οιδήματα ή οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών. Χάρη στον υδρόφιλο χαρακτήρα τους, τα υλικά αυτά συγκεντρώνουν νερό βαθιά μέσα στην περιοχή κάτω από τα μάτια και εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες.

 

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ή ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: δέρμα νεανικό & σφριγηλό


Με την ετερόλογη μεσοθεραπεία κάνουμε έγχυση συγκεκριμένων ουσιών ενδοδερμικά, για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Υπάρχει η μεσοθεραπεία με βιταμίνες για ανανέωση και λάμψη που γίνεται με τη χρήση microneedling ή βελόνες μεσοθεραπείας ειδικές για να μην τραυματίζουν το δέρμα. Οι βιταμίνες αυτές προστατεύουν από τη δράση των ελευθέρων ριζών και προσδίδουν ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί μεσοθεραπεία με υαλουρονικό το οποίο διορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και λειτουργεί συμπληρωματικά για ένα πολύ πιο νεανικό αποτέλεσμα. Η φυσική μορφή  είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, με την οποία εγχύονται αυξητικοί παράγοντες οι οποίοι λαμβάνονται από το αίμα του ασθενούς με μία απλή αιμοληψία.

 

SKIN BOOSTERS: η νέα πιο εμπλουτισμένη μεσοθεραπεία


Βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για περισσότερο από 9 μήνες και συγχρόνως διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και προσδίδει όγκο και σπαργή στο δέρμα. Τα Skin Boosters είναι οι διασταυρώσεις ανάμεσα στη μεσοθεραπεία και τα fillers.

LIFTING ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ: άμεση λύση στη χαλάρωση


Το  «lifting χωρίς νυστέρι και τομές» προσφέρει άμεση και γρήγορη λύση στη χαλάρωση  προσώπου και σώματος. Αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting, χωρίς τομές και ράμματα,  με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων κάτω από το δέρμα. Η  νέα μέθοδος, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της πτώσης και της απώλειας όγκου του προσώπου, αλλά και της χαλάρωσης του σώματος. Εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου, ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά, για την εφαρμογή της!


LASER FRACTIONAL ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ: gold standard στην αναδόμηση της επιδερμίδας


Τα Laser Fractional νέας γενιάς είναι μια επαναστατική θεραπεία που καταφέρνει να εξαλείψει τα γηρασμένα κύτταρα του δέρματος, κάνοντάς το φρέσκο, λαμπερό και υγιές. Είναι μια ασφαλής θεραπεία για την αντιμετώπιση ρυτίδων, δυσχρωμιών, αλλοιώσεων και ουλών ακμής. Αποτελεί θεραπεία εκλογής στο πρόσωπο και το λαιμό για σύσφιξη, στο στέρνο και τη ραχιαία επιφάνεια των χεριών για βελτίωση της υφής και την εξάλειψη των πανάδων. Επίσης εντυπωσιάζει με τη δράση του στις ραγάδες της εφηβείας και στις ραγάδες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ Ή ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ: ορατά & άμεσα αποτελέσματα


Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή θεραπεία προσώπου, διότι συνδυάζει ένα άμεσο αποτέλεσμα χωρίς καθόλου ερεθισμό, πόνο ή ξεφλούδισμα. Η ένταση εκτόξευσης και αναρρόφησης των μικροκρυστάλλων ελέγχεται από το δερματολόγο, είναι ομοιογενής και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε δέρματος. Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους ή διαμάντια χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακμής, σε αρχόμενες και μέτριες ρυτίδες, σε κηλίδες, δυσχρωμίες και πανάδες, μικρο-ουλές ή απλώς για να γίνει το δέρμα πιο λείο.

Θεραπείες ενυδάτωσης με υαλουρονικό ή βιταμίνες θα απογειώσουν το αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να φαίνεστε λαμπερή και όμορφη. Αυτό που θα προσφέρουν είναι πλούσια ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα κάνοντας τις θεραπείες που έχουν προηγηθεί να διαρκέσουν περισσότερο. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, εφαρμόζουμε τη θεραπεία που σας ταιριάζει καλυτέρα. Με ανανεωμένη λοιπόν εμφάνιση και διάθεση, ας υποδεχτούμε τις γιορτές με τον πιο λαμπερό εαυτό μας!

*Χαριτίνη Πετροπούλου-Δερματολογικό Ιατρείο Πάτρας

Αράτου 12 & Μαιζώνος, Πάτρα

1ος όροφος (Πλ. Όλγας)

Tηλ./ Fax : 2610- 220839 Kιν: 6970 187 804

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View