Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με 2 συναυλίες ξεκινά τις εμφανίσεις της η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών

Με 2 συναυλίες ξεκινά τις εμφανίσεις της...

Η πρώτη την Κυριακή 16-12-2018 στις 11.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό»

Με δυο συναυλίες ξεκινάει η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών τις εμφανίσεις της, με την πρώτη να γίνεται αυτή την Κυριακή 16-12-2018 στις 11.30 π.μ. στο «Βυζαντινό» στη Ρ. Φεραίου στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το παιδικό βιβλίο με θέμα:  «Στου παραδείσου το περιβόλι» και διοργανώνεται από το Σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη».

Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 23-12-2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Γλαύκου Πατρών τις 10.30 π.μ.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106,  Πάτρα)  περιλαμβάνει επίσης  έκθεση παιδικού βιβλίου από εκδοτικούς οίκους,  προβολή παιδικών Χριστιανικών και πατριωτικών ταινιών, δημιουργική απασχόληση παιδιών και  παραδοσιακά παιχνίδια, εργαστήρι Αγιογραφίας και ζωγραφικής για παιδιά και παραδοσιακών Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, παρουσίαση παιδικών βιβλίων από συγγραφείς, παράσταση Καραγκιόζη από το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη», εκδήλωση αφιερωμένη στον Αλ. Παπαδιαμάντη με θέμα «Αναπολώντας τη παιδική αθωότητα μέσα από τα μάτια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη» και Χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα, και τραγούδια από  χορωδίες.

*Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture