Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΚΗ ΝΗΣΙΔΗ 16-17/12 ΣΤΟ BODEGAS ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΚΗ ΝΗ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μοναδικά κοσμήματα, στολίδια και κεντημένα λευκά είδη

Διήμερο με πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες των συμπολιτισσών μας Ελένης Νικολοπούλου- Μαρινάκη και Πάκης Νησίδη αυτή την Κυριακή και τη Δευτέρα 16-17 Δεκεμβρίου στο Bodegas της Ρήγα Φεραίου. Διαλέξτε τα δώρα των γιορτινών ημερών μέσα από κοσμήματα, στολίδια, γούρια και κεντημένα λευκά είδη από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Οι δυο κυρίες είναι καλές φίλες και έχουν στραφεί τα τελευταία χρόνια στη χειροτεχνία με έντονο το προσωπικό αισθητικό στίγμα.

 

Η Ελένη Νικολοπούλου- Μαρινάκη είναι φιλόλογος και εικαστικός, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με την κεραμική την τελευταία τετραετία κατασκευάζοντας μοναδικά κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα. Χρησιμοποιεί πρόσμιξη πηλών  και πορσελάνη και ανάλογα με το χρωματισμό και το ψήσιμο πετυχαίνει διαφορετικό αποτέλεσμα. Διακοσμεί τα έργα της με μέταλλο, λινομέταξα κορδόνια, αλυσίδες, που ταιριάζουν με το ύφος τους στην κάθε εποχή. Όλα όσα φτιάχνει είναι μοναδικά αφού δεν παράγονται από καλούπια. Διακινούνται με την επωνυμία Ceramis Handmade με έδρα το εργαστήριό της στην πλατεία Γεωργίου.

 

Η Πάκη Νησίδη ξεκίνησε την σειρά  kallinihta  τον Δεκέμβριο του 2011, λόγω της ανάγκης της για ριζική επαγγελματική αλλαγή. Έτσι, άφησε πίσω της την ιδιότητα του αρχιτέκτονα και  πλέον δηλώνει κεντήστρα εδώ και οκτώ χρόνια. Νιώθει πολύ τυχερή που αυτή η δουλειά τη γεμίζει τόσο πολύ, αλλά πιο πολύ αγαπάει την σχέση που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες της. Το kallinihta είναι μια εναλλακτική μορφή χειροποίητου κεντήματος σε λευκά είδη και ζωγραφικής σε διακοσμητικά είδη, με ότι σχέδιο επιθυμεί ο καθένας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View