Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Γιώργης Χριστοδούλου με τραγούδια του Αττίκ στην Πάτρα - Θα δοθεί και 2η παράσταση

Ο Γιώργης Χριστοδούλου με τραγούδια του ...

Το Σάββατο & την Κυριακή 16/12 στις Γραμμές ΤέΧνης

Οι Γραμμές ΤέΧνης στην Μαιζώνος μετά την Παπαφλέσσα θα φιλοξενήσουν το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 21.30 την μουσική παράσταση του ερμηνευτή Γιώργη Χριστοδούλου «Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες». Μάλιστα καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, αποφασίστηκε και μία εξτρά παράσταση την Κυριακή 16/12 στις 20.00 στον ίδιο χώρο.

Δύο παραστάσεις που ξετυλίγουν στο πρώτο μέρος τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν όπως το «Ζητάτε να σας πω», τους έρωτες και τη ζωή του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργης Χριστοδούλου με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου.

"Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Δύο πράσινα μάτια" και τόσες άλλες ιστορίες…., κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία...!

Για ποιά γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιόν "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2016 και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

Συνοδεύει στο πιάνο και στο ακορντεόν ο εξαιρετικός μουσικός Χάρης Σταυρακάκης.

Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Γραμμές Τέχνης, (Μαιζώνος 271, Πάτρα)

Τιμή εισιτηρίου :10€

Πληροφορίες- Κρατήσεις θέσεων : 6906569578.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture