Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ολιστική Θεραπευτική Παρέμβαση μέσω της Κοσμοενεργειακής Μεθόδου

Ολιστική Θεραπευτική Παρέμβαση μέσω της ...

Για ποιο λόγο μιλάμε για ολιστική παρέμβαση στην περίπτωση της Κοσμοενεργειακής μεθόδου;

Διότι η εφαρμογή του θεραπευτικού εργαλείου γίνεται ταυτόχρονα σε όλη την υπόσταση της ανθρώπινης δομής. Ο άνθρωπος είναι ένα βιο-ενεργο-πληροφοριακό νοήμων σύστημα, απόλυτο ολογράφημα του μακρόκοσμου. Το λεπτοφυές μας σώμα, η γνωστή μας αύρα, είναι το τέλειο αντηχείο του σύμπαντος, έχει τη δυνατότητα να συντονιστεί με τις απεριόριστες ποιότητες που δημιουργεί το σύμπαν. Πρακτικά, η αύρα είναι τα «λογισμικά» προγράμματα που ενσωματώνει μέσα του ο άνθρωπος μέσω των εμπειριών της ζωής. Οποιοδήποτε βίωμα, σκέψη, τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων, πρότυπο συμπεριφοράς, πεποίθηση, φόβος, συναίσθημα, ιδέα κλπ εντυπώνεται στα σώματα της αύρας. Όλη η πληροφορία του ποιοι είμαστε βρίσκεται εκεί. Το φυσικό σώμα είναι ο εκτελεστικός φορέας των διεργασιών και εντολών που προέρχονται από τη βάση δεδομένων του λεπτοφυούς σώματος.

Επομένως από την πληροφορία της αύρας μπορούμε να αξιολογήσουμε τι κουβαλάει ένας άνθρωπος;

Ακριβώς. Δείξε μου την αύρα σου να σου πω ποιος είσαι. Κανείς δεν ξεφεύγει του λογισμικού του. Ανά πάσα στιγμή εξωτερικεύουμε και υλοποιούμε την πληροφορία που φέρει η αύρα μας. Σε κάθε βήμα της ζωής μας προσελκύουμε, καθρεφτίζουμε και στήνουμε γύρω μας το σκηνικό που υπαγορεύει η αύρα.

Υπάρχει περίπτωση η αύρα να μην εκδηλώνεται κάποιες φορές;

Κάποιες πληροφορίες μπορεί να παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση επειδή πρέπει να ανασυρθούν στην επιφάνεια και να εκδηλωθούν σε συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μας και μόνο γι’ αυτό. Κατά τα άλλα η αύρα εκφράζει την πληροφορία της αναπόφευκτα.

Προφανώς οι περισσότεροι άνθρωποι κουβαλάμε  βλαβερή πληροφορία οπότε όταν η αύρα εκδηλώνει το περιεχόμενο της βιώνουμε ασθένειες και βάσανα. Τι νόημα έχει τότε να υποφέρουμε και να πονάμε;

Η αύρα είναι το τέλειο εξελικτικό εργαλείο που διαθέτουμε και καλώς κάνει και λειτουργεί αυτόματα. Η ωφέλιμη πληροφορία που περιέχει υπερτερεί πάντοτε της βλαβερής, αλλιώς θα καταλήγαμε μονίμως στο σημείο μηδέν και όντως η ζωή αυτή δεν θα είχε κάποιο νόημα. Όταν στη ζωή μας εισπράττουμε πόνο και βάσανα πρέπει απλούστατα να καταλάβουμε ότι είναι η δική μας πληροφορία που υλοποιούμε. Οτιδήποτε υπάρχει μέσα μας υπάρχει και έξω. Έχουμε εσφαλμένα καλλιεργήσει την πεποίθηση ότι η ασθένεια, τα βάσανα και η μετριότητα στη ζωή είναι η φυσιολογική μας κατάσταση κι ότι πρέπει να τα αποδεχόμαστε ως έχουν. Μεγάλο λάθος. Δεν ήρθαμε εδώ για να ζήσουμε με αυτά. Η προοπτική είναι να τα χρησιμοποιήσουμε ως δασκάλους και ως αφετηρία για να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε πνευματικά.

Άρα η αύρα έχει εξελικτική χρησιμότητα;

Ή, πιο σωστά, ανελικτική χρησιμότητα. Η εξελικτική ήταν η καθοδική πορεία του πνεύματος προς την ύλη, ενώ η πορεία που οφείλουμε τώρα να ακολουθήσουμε είναι αυτή της απο-προσκόλλησης από το πλέον χονδροειδές πεδίο της ύλης και η ταύτιση με την πνευματική μας υπόσταση. Η αύρα είναι ο μηχανισμός βάσει του οποίου αντιλαμβανόμαστε και διαχειριζόμαστε το περιβάλλον προκειμένου να κάνουμε ωφέλιμες επιλογές και να προοδεύουμε. Είναι το εργαλείο μέσω του οποίου η αντικειμενική εξωτερική αλήθεια φτάνει σε μας. Στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε τα ερεθίσματα στη βάση δεδομένων που ήδη διαθέτει η αύρα και αναλόγως ανταποκρινόμαστε στη ζωή.

Η αύρα μπορεί όντως να λειτουργήσει προστατευτικά;

Δεν πρέπει να τη φανταστούμε σαν μια στεγανή ασπίδα προστασίας. Στην πραγματικότητα επιτρέπει αβίαστη ροή πληροφορίας με το περιβάλλον ανά πάσα στιγμή, αλλιώς πως θα υπήρχε κιόλας η δυναμική της εξέλιξης, αν δηλαδή ήμαστε ένα κλειστό σύστημα; Αυτό που κάνει είναι ότι αναλόγως των προγραμμάτων που ήδη περιέχει επεξεργάζεται τα ερεθίσματα που λαμβάνει και βγάζει αντίστοιχη ανταπόκριση. Όταν υπαγορεύει ωφέλιμη συμπεριφορά (π.χ. να απορρίψει τον θυμό από το σύστημα της για να μην δηλητηριάσει ούτε το λεπτοφυές, ούτε το φυσικό σώμα) λειτουργεί προστατευτικά.

Βάσει αυτής της θεωρίας τι είναι εν τέλει η ασθένεια;

Οποιαδήποτε ανισορροπία στην αλληλεπίδραση με τον μακρόκοσμο, σε οποιοδήποτε πεδίο της ύπαρξής μας κι αν εμφανίζεται π.χ. σωματικό, νοητικό, κοινωνικό, οικονομικό ή πνευματικό θεωρείται ασθένεια.  Η ασθένεια είναι τα βιο-κωλύματα που δημιουργούνται στην αύρα από τη λανθασμένη επεξεργασία και καταχώρηση των ερεθισμάτων. Από τη στιγμή της συσσώρευσής του αυτό το αρνητικό δυναμικό τείνει να ενημερώνει για την ύπαρξή του προκειμένου να απελευθερωθεί και συνήθως το κάνει με πόνο. Αν ακολουθήσουμε το κουβάρι του πόνου θα οδηγηθούμε στη ριζική αιτία της ασθένειας ή του προβλήματος.

Με ποιο τρόπο η Κοσμοενεργειακή μέθοδος βοηθά τον οργανισμό να επανακτήσει την υγεία του;

Αφαιρώντας τα βιο-κωλύματα και επαναφέροντας το σύστημα του ανθρώπου σε αρμονία με ολόκληρη τη συμπαντική δομή. Οι ενεργειακές ροές που χρησιμοποιούνται στη μέθοδο έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την ανθρώπινη δομή, μέχρι και στα λεπτοφυέστερα πεδία. Πραγματοποιούν ενεργειακή διάτρηση της ανθρώπινης ενεργο-πληροφοριακής δομής, κάνουν αναδιάρθρωση, ανακατασκευή και κάθαρση των σωμάτων της αύρας μέχρι να επέλθει ισορροπία του συστήματος. Σβήνεται το ενεργο-πληροφοριακό ίχνος της διαταραγμένης κατάστασης. Συντονίζεται η δομή του ανθρώπου με την αρχέγονη πηγή της δημιουργίας, αυξάνεται η συχνότητα των δονήσεών του και διευρύνεται η συνειδητότητα του.

Info:
Όλγα Μαρδάκη
Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής – Progressor Zoroaster
Χεμάρας 19, Βύρωνας 
https://cosmoenergetics.gr/
email: [email protected]
Τηλέφωνο: 210. 9707 528

Συνέντευξη της Ρούλας Κωστακοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά