Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός με Σπυρόπουλο- Ζησάκη: Η ασυνέπεια και η διακοπή της συνεργασίας

Χαμός με Σπυρόπουλο- Ζησάκη: Η ασυνέπεια...

Στη θέση του Ζησάκη ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος

Δεν σταματάει ο ντόρος που ξέσπασε γύρω από τη συμμετοχή του Ευθύμη Ζησάκη στην παράσταση «Toc Toc» του Κώστα Σπυρόπουλου. Ο δεύτερος από το πρωί της Πέμπτης δίνει την δική του εξήγηση για το τι έχει συμβεί τελικά.

Πώς πήρε τη θέση του Ζησάκη ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος

 

Όλα άρχισαν όταν ο Ευθύμης δήλωσε πως κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Τοc toc» ενώ στην πρεμιέρα της παράστασης, για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο ο ηθοποιός λέει πως κάνει πρόβες, είδαμε τον Αχαιό Νίκο Πολυδερόπουλο.

«Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο, θέλει ακρίβεια και πειθαρχία. Στον Ζησάκη έδωσα 100 ευκαιρίες, άκουσε τι σου λέω! Επειδή είναι κάτι σημαντικό κι αφορά την δουλειά, δεν παίζουμε τώρα… δεν κάνουμε ντόρο για το τίποτα.

Ας συνεχίσει να κάνει πρόβες μόνος του στο σπίτι θα του κάνουν καλό», σχολίασε στον Γρηγόρη Μπάκα και την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε για όσα έγιναν και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα στη συμμετοχή… Τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μηνύματα… Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα. Δίνεις ευκαιρία, δίνεις ευκαιρία, δίνεις ευκαιρία και τελικά μετά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει κιόλας. Δε γίνεται αυτό. Όταν ξεκινάμε και λέμε κάνουμε μια δουλειά, σημαίνει είμαστε στην ώρα μας.

Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος; Πρέπει να το σκεφτεί. Δεν θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο. Υπάρχουν κάποια στάνταρς όμως από την άλλη πλευρά. Δεν πρέπει να τα παραβλέψεις. Ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί πραγματικά μπορεί να το κάνει. Φέραμε τον άνθρωπο από την Κύπρο μέσα σε τρεις μέρες. Έκανε άθλο ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Δεν γινόταν. Είναι άλλη δουλειά το θέατρο. Δεν είναι ούτε stories, ούτε post» είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight