Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφυγε από τη ζωή η κοσμικογράφος Κική Σεγδίτσα

Έφυγε από τη ζωή η κοσμικογράφος Κική Σεγδίτσα

Νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

"Έφυγε" από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής η δημοσιογράφος, κοσμικογράφος, σεναριογράφος, συγγραφέας, ποιήτρια και κριτικός κινηματογράφου, Κική Σεγδίτσα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ίδια νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδας (ΕΣΕ) της οποίας υπήρξε και μέλος του Δ.Σ. 2009-10, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πρωτεργατών Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης, μέλος της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (I.F.J.).

Είχε δώσει δεκάδες διαλέξεις και συνεχίζει να δίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με θέματα που άπτονται των πολιτιστικών δρωμένων και έχει προλογίσει τιμητικές εκδηλώσεις για ανθρώπους της καλλιτεχνίας και του πνεύματος.

Εργάστηκε στις Δημόσιες Σχέσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Επιστημών και πήρε μέρος στις διοργανώσεις της UNESCO για τη διάσωση της Ακρόπολης, διετέλεσε σύμβουλος Τύπου του υπουργού Δημοσίων Έργων Νικολάου Ζαρντινίδη επί της τελευταίας πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δίδαξε Επικοινωνία στη θεατρική σχολή της Μαίρης Τράγκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight