Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ριάννα πήγε τον πατέρα της στα δικαστήρια

Η Ριάννα πήγε τον πατέρα της στα δικαστήρια

Χρησιμοποίησε το όνομά της για να βγάλει λεφτά

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάννα έκανε μήνυση στον πατέρα της Ρόναλντ Φέντυ, ισχυριζόμενη ότι ο τελευταίος ήθελε να εκμεταλλευτεί το όνομά της για να βγάλει χρήματα. Όπως αναφέρει το περιοδικό TMZ, η Ριάννα έχει δημιουργήσει μία εταιρεία για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με την επωνυμία «FENTY» την οποία φαίνεται πως ήθελε να εκμεταλλευτεί ο πατέρας της.

O πατέρας της σύμφωνα με τις ισχυρισμούς της 30χρονης τραγουδίστριας, χρησιμοποίησε αυτή την επωνυμία στις επιχειρήσεις του, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το όνομα το οποίο προέρχεται από εκείνη.

Το 2017 μάλιστα, ο πατέρας της είχε επιχειρήσει πάλι να εκμεταλλευτεί το όνομα της Ριάννας, αφού μαζί με έναν συνέταιρο του προσπάθησαν να πουλήσουν 15 shows με την Ριάννα στην Λατινική Αμερική για 15 εκατομμύρια δολάρια χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Η τραγουδίστρια προτού απευθυνθεί στην δικαιοσύνη, έστειλε πολλές επιστολές στον πατέρα της, ζητώντας  τον να σταματήσει να χρησιμοποιεί την δική της επωνυμία αλλά αυτός την αγνοούσε συνεχίζοντας να βγάζει χρήματα εις βάρος της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight