Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελλάδα θα πάει στη Γιουροβίζιον του Ισραήλ με την Κατερίνα Ντούσκα;

Η Ελλάδα θα πάει στη Γιουροβίζιον του Ισ...

Η ΕΡΤ πρόκειται ν' ανακοινώσει τον καλλιτέχνη την άλλη εβδομάδα

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση από την ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον Μάιο του 2019. Ήδη στο μεταξύ σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ ακούστηκε η είδηση ότι η τραγουδίστρια που αναμένεται να μας εκπροσωπήσει είναι μία νέα καλλιτέχνιδα ονόματι Κατερίνα Ντούσκα με μία ιδιαίτερη και άκρως ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση.

Αυτό ειπώθηκε τόσο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στο Open beyond όσο και στην «Φωλιά των κου κου» στο Star από τον ειδικό στα της Γιουροβίζιον Γιάννη Πουλόπουλο.

Οι πρωινές αυτές ψυχαγωγικές εκπομπές αποκάλυψαν πως η τραγουδίστρια που ενδέχεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στον δημοφιλή διαγωνισμό είναι η Κατερίνα Ντούσκα.

Είχε προηγηθεί λέγεται, ένα πολυήμερο θρίλερ συζητήσεων στην ΕΡΤ με πολλά ονόματα από τη νέα γενιά καλλιτεχνών. Ανάμεσα στα ονόματα ήταν και η πιο εναλλακτική Μαριέττα Φαφούτη, η οποία είπε ότι  “εδώ και αρκετό καιρό από διαφορετικές πηγές ακουγόταν ότι το όνομα μου έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την Eurovision. Όμως δεν δέχτηκα ποτέ κανένα επίσημο τηλεφώνημα από την ΕΡΤ.”.

Το όνομα της Κατερίνα Ντούσκα έχει κλειδώσει και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ. Η Κατερίνα Ντούσκα που είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουμε, είναι μία νεαρή τραγουδοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το διαδίκτυο. Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2015 με μία συλλογή αγγλόφωνων τραγουδιών.

Το φθινόπωρο του 2018 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Καναδά, στην εφηβεία επέστρεψε στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το λύκειο, δίνοντας πανελλήνιες εξετάσεις. Μπήκε στη Νομική, αλλά δεν έχει πάρει πτυχίο καθώς προτίμησε να αφιερωθεί στην μουσική. Αποτελεί μέλος μίας νέας ομάδας καλλιτεχνών», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», σύμφωνα με το σάιτ govastileto.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight