Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Ερασιτέχνης στον έρωτα»

Πάτρα: Συνεχίζονται οι παραστάσεις του «...

Στο Μηχανουργείο - Είναι διασκευή του φιλμ «Ένα βότσαλο στη λίμνη»

Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Ερασιτέχνης στον έρωτα» που αποτελεί θεατρική διασκευή της πασίγνωστης κινηματογραφικής ταινίας «Ένα βότσαλο στη λίμνη» με τον αξέχαστο Βασίλη Λογοθετίδη, στο Θέατρο του Πολυχώρου Πολιτισμού Μηχανουργείο, στην οδό Ευμήλου 2 πίσω από το ναό του Αγίου Ανδρέου. Η παράσταση ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019.

Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου και η διασκευή της Κατερίνας Φρουφρή.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο Μανώλης Σκουντρής είναι ένας συνεταίρος σε επιχείρηση εργολαβιών και κατασκευών. Είναι παντρεμένος επί 12 χρόνια με τη Βέτα και είναι πιστός και συντηρητικός αλλά πολύ τσιγκούνης. Ελέγχει λεπτομερώς και την παραμικρή δαπάνη που γίνεται σπίτι του αλλά και στο γραφείο του και αρνείται ακόμα και δώρο στη γυναίκα του. Από την άλλη, ο συνεργάτης του, ο Γιώργος, είναι ένας ανοιχτοχέρης γλεντζές με ελάττωμα, την αδυναμία του στις γυναίκες, αν και είναι κι αυτός παντρεμένος.

Μια βραδιά, μία από τις φιλενάδες του Γιώργου, η Μάργκαρετ, μία Ελληνοαμερικανίδα, προσκαλεί στο γραφείο τη φίλη της, την Έβελυν που είναι κι αυτή Ελληνοαμερικανίδα.

Ο Μανώλης θα τη γνωρίσει και θα μείνει έκθαμβος. Έτσι, ο Γιώργος πείθει τον Μανώλη να βγουν ζευγάρια. Ο Μανώλης γοητευμένος παρεκτρέπεται και παρασύρεται ξεχνώντας εντελώς τις συνήθειές του. Ξοδεύει για χάρη της τόσα λεφτά, όσα δεν έχει ξοδέψει για τη γυναίκα του στα 12 χρόνια που είναι παντρεμένοι. Όμως για κακή του τύχη, η Έβελυν είναι η μικρή ξαδερφούλα της γυναίκας του, που την περίμεναν, την επομένη, ώστε να της κάνουν το τραπέζι.

Οι άσχημες αυτές συγκυρίες, εν τέλει, θα περιπλέξουν πολύ την ήσυχη ζωή, που είχε ο Μανώλης μέχρι τότε, αλλά στο τέλος, η Έβελυν, τον πείθει να είναι ανοιχτοχέρης, απέναντι στη γυναίκα του που την είχε παραμελήσει τελείως.

Συντελεστές:

Διασκευή: Κατερίνα Φρουφρή

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος

Σκηνικά-Κοστούμια: Θεοδώρα Τσούλου

Μουσική Επιμέλεια-Ηχητικά: Άκης Καλαφάτης

Σχεδιασμός Αφίσας: Κλέων Ζησιμόπουλος

Παραγωγή: ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οργάνωση Παραγωγής: GG Events

Φωτογραφία: Κατερίνα Κούτση Μαρούδα.

Παίζουν οι:

Σάκης Κλήρης, Έλενα Παλούμπη, Κωνσταντίνος Τομαράς, Πόλη Κρούσκα, Κωνσταντίνα Καραγιάννη, Ειρήνη Τρυφωνοπούλου, Χρήστος Κουστουμπάρδης, Σάντυ Πατσαούρα, Karan Prasher.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 και κάθε Κυριακή στις 20:30.

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ και 8 ευρώ (μειωμένο, ομαδικό άνω των 12 ατόμων).

Κρατήσεις Θέσεων: 6982.076.570.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture