Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο τέλος της λαϊκής αγοράς της Πάτρας - Κουτιά, εντόσθια κι άλλα πολλά σε δρόμους, πεζοδρόμια κι εισόδους πολυκατοικιών-ΦΩΤΟ

Στο τέλος της λαϊκής αγοράς της Πάτρας -...

Η εξεύρεση χώρου για στέγαση της λαϊκής ακόμη στα... σχέδια

Η κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές που γίνεται κάθε ημέρα της εβδομάδας λαϊκή αγορά έχει περιγραφεί πολλές φορές στο παρελθόν με γλαφυρά λόγια από τους κατοίκους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δυσωδία για όση ώρα απαιτείται να καθαριστούν οι δρόμοι μπροστά από τα σπίτια τους. Στην Πάτρα επίσης έχει γίνει πολύ κουβεντα για την αναγκαιότητα στέγασης σε συγκεκριμένο χώρο της λαϊκής προκειμένου να σταματήσουν να υπάρχουν τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια.

Και τα προβλήματα δεν αφορούν μόνο τους κατοίκους των περιοχών όπου γίνεται σε ημερήσια βάση η λαϊκή, όπως η προσπελασιμότητα ή η προσβασιμότητα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους για ώρες ή η δυσωδία από τα ποδοπατημένα φρούτα, τα λαχανικά και τα ψάρια που πολλές φορές μένουν «παρακαταθήκη» στο δρόμο μέχρι να περάσει η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Στους δρόμους που αποκλείονται λόγω λαϊκής δεν μπορεί να περάσει ουτε ασθενοφόρο ούτε πυροσβεστικό αν ω μη γένοιτο παραστεί ανάγκη.

Οι εικονες που θα δείτε καταγράφηκαν στο κλείσιμο των λαϊκών αγορών προ ημερών σε Προσφυγικά και στο κέντρο της Πάτρας.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή ομάδα του facebook "Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις