Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με μία συνταγή, μπορούμε: Ένας φιλανθρωπικός διαγωνισμός συνταγών

Με μία συνταγή, μπορούμε: Ένας φιλανθρωπ...

Από τις 11 Φεβρουαρίου και για μια εβδομάδα

Πλησιάζουν οι ημέρες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η αγάπη κυκλοφορεί παντού. Η Cookpad, η μεγαλύτερη διαδικτυακή μαγειρική κοινότητα, αποφάσισε φέτος να γιορτάσει διαφορετικά.

Η Cookpad αποτελεί μία διεθνή παρέα που πιστεύει ότι ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει καλό σπιτικό φαγητό, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες καλές πρώτες ύλες, όρεξη και αγάπη! Φέτος, θέλει να μοιράσει και τα τρια αυτά συστατικά σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη!

Αντί για άλλη εκδήλωση λοιπόν, διοργανώνει έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό συνταγών. Σκοπός είναι να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να γεμίσουν ακόμα και το καθημερινό τους πιάτο ώστε να τραφούν επαρκώς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους.

Από τις 11 Φεβρουαρίου και για μια εβδομάδα, η Cookpad καλεί όλους να μοιραστούν τις συνταγές τους. Για κάθε έναν που θα δημοσιεύσει μια συνταγή στον διαγωνισμό της, θα προσφέρει 1 ευρώ για την αγορά τροφίμων. Τα τρόφιμα αυτά θα διατεθούν με τη βοήθεια του «Μπορούμε» στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που φροντίζει οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Σήμερα στηρίζει επισιτιστικά σε μηνιαία βάση 350 άπορες οικογένειες, 450 παιδιά και έναν παιδικό σταθμό στο κέντρο της Αθήνας για τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών.

Αυτά τα παιδιά σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μαγείρεψε λοιπόν με αγάπη, δημοσίευσε τη συνταγή σου και κάντη να μετρήσει. Μοιράσου το με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να βοηθήσουν κι αυτοί. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, τόσο περισσότερα τρόφιμα θα μαζέψουμε!

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά