Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

«Ειδική Υπηρεσία Δεμάτων δι' Εξορίστους»!

«Ειδική Υπηρεσία Δεμάτων δι' Εξορίστους»!

Του Γιώργου Δημ. Μόσχου

Τι με έπιασε Δευτεριάτικα και ασχολούμαι με την «Ειδική Υπηρεσία Δεμάτων δι'  Εξορίστους», που συνεστήθη στους Εμφυλίους χρόνους,  βάσει αποφάσεως του 1948, χρόνους που διήγαγον οι Πατρινοί στον τόπο τους και εμπεδώθηκε από τοπικό πρακτορείο Μεταφορών και στα επόμενα χρόνια! Είναι και εκείνοι οι ζηλωτές της εξουσίας, που τρώνε τα πέτα από τα σακάκια τους, μέχρι να ανατρέψουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να... πως το είπαν μωρέ;

Πως το είπαν; Α, να! Θέλουν λέει να ψηφίσουμε σωστά, δηλαδή τον Κούλη, να βάλουν λίγη πλάτη ακόμη και οι χρυσαβγίτες και τότε θα δείτε που ο.. Πορδάνος θα κατεβάσει τα τανκς να εισβάλλουν στην παλιοΕΡΤ, που δεν του κάνει το πρόγραμμά της. Αλλά να που κάνει του Κούλη, ο οποίος προσήλθε ηττημένος, να  υποβάλει τις πρεσβείες του στον Νίκο Παππά! Κι όχι μόνον. Λέγεται ότι του ήρθε κεραμίδα στην κεφαλή, μόλις έμαθε η... τηλεπερσόνα, πως ο Κούλης τον έκοψε από τα ψηφοδέλτια.

Τι να σας πω;;;; Άβυσσος η ψυχή του Ανθρώπου. Φαίνεται θα κατάλαβε πως υπάρχει πλέον ακόμη, η... τεχνογνωσία της  «Ειδικής Υπηρεσίας Δεμάτων δι' Εξορίστους» και είπε να την... ενεργοποιήσει!

Ο άλλος για να μην μας αφήσει και πλήξουμε  δεν παύει να μας υπενθυμίζει ότι χρειάζεται να υποστεί ιδεολογική ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώνουμε ολοκληρωτικά με την Αριστερά! Βαριές φράσεις τύπου  Χίμλερ, αρχηγού των Ταγμάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα το 1943-1944! Τι ωραία που τα είπε ο κυρ Μάκης μας. Καλά που δεν πήρε πάλι το τσεκούρι, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να θυμηθεί τα νιάτα

του.

Κι έρχεται και η κα Φώφη να μας πεί πως η νίκη, θα έρθει μέσα από την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ -αλήθεια γιατί ντρέπεται να πει ΠΑΣΟΚ και μιλάει για ΚΙΝΑΛ;- θα γίνει λέει, αφού εξοστρακίσουμε από την πολιτική σκακιέρα τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή τι προτείνει; Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο. Έχει απέχθεια φαίνεται με το σκόρδο!

Κι ο Ντερμπεντέρης, που μετά το φούντο του ΜΕΓΚΑ έπιασε άλλο στασίδι, κι αυτός μας λέει να ψηφίσουμε σωστά (πάααλι σωστά) και μετά να δείτε πως θα κλείσει το Docoumento, την ΕΡΤ, την ΑΥΓΗ και μόνον χειροπέδες δεν είπε ότι θα μας βάλει!

Ρε καημό που τον πήρε μετά το φουντάρισμα του Megaλου καναλιού. Τέτοιον πόνο ούτε οι κομμουνιστές του Κουτσούμπα δεν πήραν όταν υποχωρούσαν με τον ΔΣΕ, από τον Γράμμο, που μαζί με την σλαβομακεδόνισσα την Είρηνη Γκίνη, είχαν στήσει πόλεμο παρατάξεως! Αλλά εκείνη η ταλαίπωρη πήγε το 46, από στρατιωτικό εκτελεστικό απόσπασμα. Κι από πάνω, δεύτερη φορά εκτελέστηκε με την άρνηση της προσφοράς της από το Ιερατείο του ΚΚΕ εν έτει 2019!

Μάλιστα, εν έτει 2019, διαλαλητές, κήρυκες της τελικής λύσης, μιλούν για φίμωτρα, στρατόπεδα συγκέντρωσης, εξορίες, ιδεολογική κάθαρση, σφράγισμα εφημερίδων, κλείσιμο της ΑΥΓΗΣ..

Σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς, βρε ανεγκέφαλοι, την ΑΥΓΗ δεν την έκλεισαν, δεν μπόρεσαν να την κλείσουν, οι χουντικοί φίλοι του Άδωνη, του αντιπροέδρου της ΝΔ! Επί δικτατορίας έβγαινε στον πολύγραφο κι αργότερα στα στοιχεία τυπογραφίας, σε τακτική βάση, ολόκληρη την εφταετία! Ένα κασόνι από αυτά τα τυπογραφικά στοιχεία, έμεινε στην Πάτρα, ερχόμενο από τους συντρόφους της Ιταλίας με το Απία, κι αφού Πατρινοί αγωνιστές το έβγαλαν από τη λιμενική ζώνη, με  κίνδυνο να συλληφθούν. Μαζί τους κι συγχωρεμένος, ο Μάκης Κορωναίος, λιμενεργάτης, Θεός σχωρέστην την ψυχούλα του!

Δεν κατόρθωσε να την κλείσει κοτζάμ στρατηγός Παπαπάγος, που ανέλαβε πρόεδρος στην κυβέρνηση του Συναγερμού, με τα σπιρούνια, καθώς η έκδοσή της συνέπεσε με τα πρώτα βήματα του στρατάρχη στην πολιτική και θα την κλείσετε εσείς που έχετε καταστεί συνώνυμοι των ντήλερ;

Εσείς που καλωσορίσατε τον Γερμανό πρόεδρο του ΕΛΚ Βέμπερ στην χώρα μας, για να δώσει ώθηση στον Κούλη, στον οποίο προχθές μόλις ο Νίκος Κακλαμάνης, ο γιατρός της ΝΔ, μετά και τον δημοσκόπο του Κ. Καραμανλή, τον κ. Λούλη, υπενθύμισε: Μην ακούτε τι λένε οι δημοσκόποι μας, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει μπροστά!

Ποιον; Τον κύριο Βέμπερ, που εισηγούνταν στην Μέρκελ να μην αφήσει να καταργήσει ο Τσίπρας την περικοπή συντάξεων! Κι ήρθε και του λόγου του στην Αθήνα με το Συνέδριο του ΕΛΚ, για να μας πει ότι: Αν ψηφίσουμε σωστά εμείς οι Έλληνες, -δηλαδή τον Κούλη- τότε κι αυτός θα βοηθήσει  για να χαλαρώσουν τα μέτρα του υπερβολικού πλεονάσματος!

Του λέμε λοιπόν, πάρ' τα κύριε φασκελωτά να μην στα χρωστάμε;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις