Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ "ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ", Η... ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΒΥΘΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΟΥ ΣΤΟ "ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ"

ΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ "ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ",...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο θίασος "τα κάνει θάλασσα", σκηνοθετεί η Ολγα Μοσχόβου

Εξι βράδια, από Τρίτη 12/2 έως και Κυριακή 17/2 θα παίζεται η νέα, άκρως διασκεδαστική, σατιρική παράσταση "Τσούχτρες" του Καρναβαλικού Κομιτάτου στην καινούρια θεατρική σκηνή και πολυχώρο της πόλης, "Μηχανουργείο"(οδός Ευμήλου πίσω από το ναό του Αγ. Ανδρέα). Ο γνωστός αποκριάτικος θίασος συμπολιτών, μας περιμένει με την υπόσχεση να ... "τα κάνει θάλασσα"!


Θα εμφανιστούν πάνω από 20 "ηθοποιοί", παλιότεροι και νεώτεροι, σε μεγάλα καρναβαλικά κέφια. Tα εισιτήρια είναι όπως πάντα περιζήτητα.

Το έργο έχει ανακοινωθεί ως "επιθεώρηση αιγιαλού και βυθού με αρκετά επικίνδυνα υποβρύχια γυρίσματα. Ανθρωποι και θαλασσινά εναλλάσσονται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με τον ρυθμό της παλινδρομικής κίνησης των κυμάτων".

Το κείμενο είναι του Σέντσαν Μέντσαν (Κωνσταντίνου Μάγνη), η σκηνοθεσία της Όλγας Μοσχόβου, τα κοστούμια - -αξεσουάρ των Όλγας Μοσχόβου και Ελίζας Σιγαλού, τα σκηνικά των Ελίζας Σιγαλού, Σάκης Πεφτίκογλου, Όλγας Μοσχόβου, η μουσική σύνθεση του Τζώνυ Ανδριόπουλου, η παραγωγή της Ριάννας Παπαχρηστοπούλου.

Τρίτη -Παρασκευή ώρα έναρξης 21.30 μ.μ., το Σάββατο 16/2 θα δοθούν δύο παραστάσεις, στις 18.00 και 21.30 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 η παράσταση θ’ αρχίσει στις 20.00.

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ

Παίζουν οι: Μαρία Αγουρίδη, Νίκος Αποστολόπουλος, Θανάσης Βλάχος, Αναστασία Γεωργαντοπούλου, Βίκυ Γιαννακοπούλου, Δημοσθένης Καραμπέτσος, Τάκης Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Μάγνης, Μαρία Μεταξά, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ολγα Μοσχόβου, Παντελής Πανής, Ριάννα Παπαχρηστοπούλου, Ντάνα Πολυμεροπούλου, Χάρης Πανούτσος, Αννα Ροδοπούλου, Όλγα Σταυρουλοπούλου, Λυκούργος Σταυρουλόπουλος Γιάννης Τζόβολος, Γεωργία Τσούλου και ο Ντένης Χρυσανθόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View