Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια είναι η νεαρή Κατερίνα Ντούσκα που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο διαγωνισμό της Eurovision

Ποια είναι η νεαρή Κατερίνα Ντούσκα που ...

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Η νεαρή Κατερίνα Ντούσκα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ.

Η Katerine Duska, όπως είναι γνωστή στο κοινό, είναι σημερινό, φρέσκο κορίτσι του με σπουδές στη Νομική που λατρεύει τη μουσική. Ζεστή και ιδιαίτερη φωνή, εύκολα αναγνωρίσιμη ξεχώρισε γρήγορα με τη  soulful χροιά της. Πολλοί την παρομοιάζουν με την Ειμι Γουάινχαουζ και δεν έχουν άδικο καθώς η φωνή της είναι πολύ χαρακτηριστική και θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο γαλλόφωνο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σπούδασε κλασσική κιθάρα στη Μουσική Ακαδημία και τραγούδησε υπό την καθοδήγηση της διακεκριμένης δασκάλας φωνητικής της, Ελένης Μελισσίδη, η οποία την εξέθεσε στον κόσμο της κλασσικής μουσικής. Σπούδασε και ερμήνευσε άριες και lieder των Verdi, Mozart και Schubert αλλά και πιο μοντέρνο ρεπερτόριο. Τελικά όμως, την κέρδισαν οι πιο σύγχρονες επιρροές.Τον Σεπτέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Embodiment», σε στίχους και μουσική της ίδιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight