Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μάθαμε τα πάντα για τη νέα μέθοδο Στοχευμένης Λιπόλυσης χωρίς νυστέρι με τη δύναμη του Laser

Μάθαμε τα πάντα για τη νέα μέθοδο Στοχευ...

Η οριστική λύση στο τοπικό πάχος

Το πρόβλημα του τοπικού πάχους που επιμένει παρά το ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και φυσικής άσκησης που μπορεί κανείς να ακολουθεί, απασχολεί εξίσου άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν ένα καλοσμιλεμένο σώμα.

Η σύγχρονη αισθητική ιατρική έχει την οριστική λύση για στοχευμένη λιπόλυση και λιπογλυπτική και αυτή ακούει στον όρο «Laser Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι - Smartlipo». Ρωτήσαμε την Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine στην Πάτρα, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, για την επαναστατική αυτή τεχνική της laser λιποαναρρόφησης.


Σε ποιους απευθύνεται η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Η laser λιποαναρρόφηση λιπογλυπτική είναι ιδανική για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Καθώς γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα, συχνά δεν αρκεί να ακολουθήσει κανείς ένα αυστηρό διατροφικό πλάνο ή πρόγραμμα γυμναστικής.  Όταν παρατηρείται πρόβλημα επίμονου τοπικού πάχους, η λύση δίνεται με την ελάχιστα επεμβατική laser λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι.

Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος;

Ο γιατρός εισάγει την ειδική κεφαλή του laser κάτω από το δέρμα από μια οπή ενός χιλιοστού  - υπό τοπική αναισθησία - και κατευθύνει την οπτική ίνα στην προβληματική περιοχή. Η ενέργεια του laser λιώνει τα λιποκύτταρα τα οποία στην συνέχεια απομακρύνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο από το σώμα. Ταυτόχρονα, η περιοχή αποκτά σφριγηλότητα και ελαστικότητα, καθώς μέσα από τη διαδικασία ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μία μόλις συνεδρία αρκεί για ένα ολοκληρωμένο και άμεσα ορατό αποτέλεσμα.

Πότε μπορεί  να επιστρέψει ο ασθενής στις δραστηριότητές του;

Αξίζει να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι δεν απαιτούνται τομές και ράμματα όπως συμβαίνει στην κλασική, χειρουργική λιποαναρρόφηση. Η τεχνική της laser λιποαναρρόφησης λιπολυπτικής επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και την εργασία.

Γιατί να την επιλέξω αντί της κλασικής λιποαναρρόφησης;

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo πλεονεκτεί έναντι της κλασικής χειρουργικής λιποαναρρόφησης, καθώς δεν απαιτεί νυστέρι ούτε πολύωρο χειρουργείο. Έτσι ο ασθενής απαλλάσσεται από το τοπικό λίπος χωρίς μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και έντονο μετεγχειρητικό πόνο.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση εδώ.

Info:

Επισκεφτείτε την Κλινική μας στην Πάτρα, στη διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 98-100 ή καλέστε στο +302610226562.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cosmeticdermamedicine.gr/οι-κλινικές-μας/cosmetic-derma-medicine-πάτρα/

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine/

Instagram: http://www.instagram.com/cdm.gr

Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 9 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being