Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγριος καυγάς μεταξύ δημοσιογράφων στο προαύλιο της ΕΡΤ- Η ανακοίνωση του καναλιού

Άγριος καυγάς μεταξύ δημοσιογράφων στο π...

Πιάστηκαν στα χέρια οι συνάδελφοι

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ σημειώθηκε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ Στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ κατέφθασε και περιπολικό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια συζήτηση μεταξύ αθλητικογράφων εξελίχθηκε σε καυγά με γροθιές και άγρια χτυπήματα. Το περιστατικό επί της ουσία επιβεβαιώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης το οποίο σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι συμπεριφορές που αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας.

Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις